KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Sucuoğlu: En kısa zamanda kapanma kararı alınmalı

UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu ‘virüs daha da agresifleşiyor, yaş ortalaması düşüyor, kapanma kararı kaçınılmaz olmuştur’ dedi

GIYNIK SOSYAL MEDYA

UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu, ülkemizde hızla artan koronavirüs vakalarına karşı herkesin evlerinde izole olması gerektiğine vurgu yaparak aşı olan vatandaşlarında risk altında olduğunu belirtti. Diğer yandan virüs bulaş seviyesini yükseldiğini ve virüsün kişilerde ağır seyrettiğini söyleyen Sucuoğlu, gençlerinde risk altında olduğuna vurgu yaparak, kapanma kararının en kısa zamanda alınması gerektiğini vurguladı.

Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan Sucuoğlu, “Değerli Dostlar, ülkemizde özellikle son haftalarda Bulaş artarak devam ediyor. Virüs daha hızlı ve agresif yayılıyor. Yaş ortalaması düşüyor. Bu koşullarda en korunaklı yer tartışmasız Evimizdir. Aşı olan insanlarımız şunu çok net bilmelidir; Aşı olduğunuz ilk dozdan belli bir süre sonra ikinci doz yapılacaktır. İlk dozdan sonra aşının Sizleri koruma zamanı yaklaşık iki ay sonra gerçekleşecektir.  Bu süre içinde ve sonrasında; Olmazsa olmazımız maske, hijyen, sosyal mesafe ve evimizdir . Bu koşullarda ülkemizde kapanma kararının en kısa zamanda alınması kaçınılmaz olmuştur” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu