KıbrısManşet

Sucuoğlu: Hüseyin Özgürgün, çok yıpratıldı

Hüseyin Özgürgün’ün bu süreçte çok yıpratıldığını savunan Sucuoğlu, “Belki de bunun bir isyanıdır çünkü çok gururlu bir arkadaştır. ‘Artık yeter’ deyip rest çekmiş olabilir” diyerek üzgün olduğunu vurguladı

GIYNIK ÖZEL

“Hüseyin Bey benim 40 yıllık dostumdur. Parti içi ilişkilerimizin ötesinde yakın bir dostluğumuz vardır. Bu istifa kararına üzüldüm açıkçası. Bana göre politikada yer alması gereken bir isimdir ama netice itibariyle kendisinin kararıdır. Hüseyin beyin istifa kararının görüşülmesi Ekim ayından sonrasına kalacağı için, bu arada bir karar değişikliği olabileceği düşünüyorum” diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, “Hüseyin Özgürgün, verdiği sözün arkasında duran, dürüst bir arkadaştır.

Politik olarak bazı konularda fikir ayrılığımız olmasına rağmen dostluğumuz her zaman devam etti” şeklinde konuştu. Hüseyin Özgürgün’ün bu süreçte çok yıpratıldığını savunan Sucuoğlu, “Belki de bunun bir isyanıdır çünkü çok gururlu bir arkadaştır. ‘Artık yeter’ deyip rest çekmiş olabilir” diyerek üzgün olduğunu yineledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu