KıbrısManşet

Sucuoğlu: Pazartesi ya da salı günü kura çekilişi yapılacak

Ulusal Birlik Partisi'nin 30-31 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan 22. Olağan Kurultayı öncesinde adaylar bugün UBP Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

ELİF DÜLGER

Ulusal Birlik Partisi’nin 30-31 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan 22. Olağan Kurultayı öncesinde adaylar bugün UBP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Faiz Sucuoğlu, Hasan Taçoy ve Zorlu Töre toplantıya katılım gösterirken Başbakan Ersan Saner ise toplantıya katılım göstermedi.

UBP Genel Merkezi’nde yapılan toplantı sonrasında basına açıklamalarda bulunan Dr. Faiz Sucuoğlu, Divan Başkanı ve divan üyelerinin seçiminin yapıldığını salondaki yerleşimin tespit edildiğini ifade etti. Sucuoğlu “Pazartesi ya da salı günü kura çekilişi yapıldıktan sonra kurultayı bekleyeceğiz” dedi.
Başbakan Ersan Saner’in toplantıya hasta olduğu için katılmadığını aktaran Sucuoğlu, son günlerin gündemine oturan skandal video hakkında konuşmak istemedi.

Başbakan Ersan Saner’in skandal video sonrasındaki kurultaydaki adayları işaret etmesi üzerine Sucuoğlu, konunun özel olduğunu aile ve kişiyi ilgilendirdiğini ifade etti. Sucuoğlu, yapılan açıklamaların o anki duygu ve durum içinde ifade etmiş olabileceğini ifade ederek, “Açıklamaları ne kendim ne de arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu