GenelKıbrısManşetSiyaset

Sucuoğlu: Seçimden sonra yer yerinden oynayacak, bazı şeyleri deşifre edeceğim

UBP Genel Başkan Adayı Sucuoğlu, "Ulusal Birlik Partisi tarihinde böyle bir şey olmamış. Beş aday yarışıyorsunuz bir aday diğer dört adayın toplamında daha fazla oy alarak birinci turda seçilecek diyorsunuz. Bazı büyüklerimizin yaptıkları da bizleri üzüyor. Seçimden sonra yer yerinden oynayacak. Bazı şeyleri deşifre edeceğim ve herkes haddini bilecek. Bu artık sınırları zorluyor" dedi

UBP Genel Başkan Adayı Sucuoğlu, “Bazı büyüklerimizin yaptığı bizi üzüyor” diyerek UBP’nin çok köklü bir parti olduğunu dile getirdi. “Aday olan arkadaşlarımızdan birisi aramızdaki centilmenlik anlaşmasını bozdu” diyen Sucuoğlu, şöyle devam etti: “Kendisinin ve çevresinin geçmişten kalan sıkıntıları vardır.

Karşınıza düzmece anketlerle geliniyor. Haliyle siz de bazı gerçekler ortaya koymak zorunda kalıyorsunuz. Bu anketi yapan şirket sonuç farklı çıkarsa ne yapacak? Ben herkesi aradım diyor. Doğru ama sana verilen listeyi aradın. Hafta sonu sonuçları hep birlikte göreceğiz.”

“6 BİN CİVARINDA KATILIM BEKLİYORUM”

Sucuoğlu, “Bütün adaylar parti tabanının bildiği isimlerdir yeni bir aday zaten yok herkesin bakanlık tecrübesi vardır. Üye sayımızın 2018’den beri üzerine eklenmedi aynı tabloyla da seçime gireceğiz. Şu anda birçok üyelik başvurusu genel merkezde bekliyor.

Sempatizanlarımız formlarını doldurup başvurularını yaptılar. Bir kısmı da form eksiklinden dolayı başvuru yapamadılar. Normal düzene geçildiğinde 3-4 bin üyenin daha kayıt olmasını bekliyorum. Kurultay 6 bin civarında üyenin katılımını bekliyorum” dedi.

“BAŞKA PARTİDE MUTLU OLAMAM”

Bakan Sucuoğlu, “Ben zaten tanıyorsunuz. Dürüstüm, şeffafım, okumayı seven ancak ezbere konuşmayı sevmeyen bir insanım. Bir şey yapacağım zaman çok detaylı ve titiz çalışıyorum belki doktorluktan gelen de bir yapı olabilir. Dur durak bilmeden 24 saat çalışırım dipline ve otoriteye çok önem veririm, şımarıklığı sevmem. Benim her ayrıldığım Bakanlıktan çalışma arkadaşlarım beni hep iyi anarak uğurlamıştır. Ben babadan gelen Ulusal Birlik Partiliyim, delegelikten başlayan yolculuğumda partimin her alanında görev aldım. Basamakları tek tek çıktım. Birçok defa teklif gelmesine rağmen başka hiçbir partiye geçmedim de görev de almadım. Çünkü ben başka bir partide mutlu olamam” ifadelerini kullandı.

“YAYINLANAN SON ANKETİ KAALE ALMIYORUM”

Sucuoğlu, “Yayınlanan son anketi kaale almıyorum. Şimdi başka şeylerde çıkacak, geçmişe dair bu yaşananlar ben üzüyor. Bu anketi ilk duyunca bazı arkadaşlarımız çok heyecanlandı.

Ulusal Birlik Partisi tarihinde böyle bir şey olmamış. Beş aday yarışıyorsunuz bir aday diğer dört adayın toplamında daha fazla oy alarak birinci turda seçilecek diyorsunuz. Bazı büyüklerimizin yaptıkları da bizleri üzüyor. Seçimden sonra yer yerinden oynayacak. Bazı şeyleri deşifre edeceğim ve herkes haddini bilecek. Bu artık sınırları zorluyor.

Aday olan arkadaşlarımızdan birisi centilmenliği bozdu. Kendisinin ve çevresinin geçmişten kalan sıkıntıları vardır. Karşınıza düzmece anketlerle geliniyor. Haliyle siz de bazı gerçekler ortaya koymak zorunda kalıyorsunuz. Bu anketi yapan şirket sonuç farklı çıkarsa ne yapacak? Ben herkesi aradım diyor. Doğru ama sana verilen listeyi aradın sen. Hafta sonu sonuçları hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Kıbrıs Hakikat 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu