GenelKıbrısManşetSpor

Sultan KGM Efe GMBÇS

VOLEYBOLDA U12 KIZLAR VE U13 ERKEKLERDE ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen U12 Kızlar Ligi ve U13 Erkekler Ligi’nde final serilerinin ikinci maçlarının ardından şampiyonlar belli oldu. U12 Kızlar Ligi’nde Karpaz Gate Marina (KGM) ile U13 Erkekler Ligi’nde Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) serilerin ikinci maçlarını da kazanarak şampiyonluklarını ilan etti.

U12 KIZLARDA MUTLU KGM ULAŞTI

U12 Kızlar Ligi Final Serisi ikinci maçında Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) ile Karpaz Gate Marina (KGM), Mağusa Arena’da karşı karşıya geldi. Rakibi MGA karşısında 3-2’lik skorla galip gelen KGM, seride durumu 2-0 yaptı ve 2022-2023 Sezonu U12 Kızlar Ligi şampiyonluğunu elde etti. Baştan sona büyük bir mücadele içerisinde geçen karşılaşma izleyenler tarafından takdirle karşılandı. Mağusa Arena’da oynanan müsabakayı çok sayıda voleybol sever takip etti.

U13 ERKEKLERDE ZAFER GMBÇS’NİN OLDU

Mağusa Arena’da oynanan U13 Erkekler Final Serisi ikinci müsabakasında da rakibi Karpaz Gate Marina (KGM) karşısında net bir skorla 3-0 galip ayrılan Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) seride durumu 2-0 yaptı ve 2022-2023 Sezonu U13 Erkekler Lig şampiyonluğunu elde etti. GMBÇS U13 Erkek takımının ortaya oyduğu başarılı performans izleyenler tarafından büyük takdir aldı. Müsabaka sonrasında düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ

Her iki kategoride de müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül törenlerinde takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Kızlarda şampiyon KGM’ye ve erkeklerde şampiyon GMBÇS’ye kupa ve madalyaları Federasyon Başkanı Enver Kaya tarafından takdim edilirken kızlar finalisti MGA ve erkekler finalisti KGM’ye kupa ve madalyaları Voleybol Federasyonu eski Asbaşkanı Hasan Zabitoğlu tarafından verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu