KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Surlariçi’ndeki yangın büyük maddi hasara sebep oldu

Polis Basın Subaylığı, Surlariçi Mahmut Paşa Sokak üzerinde, E.G. odun sobasına ait henüz sönmemiş kömürleri sokak üzerinde bulunan çöplük alan yanına dökmesi neticesinde kömürlerin alevlenip çöpleri tutuşturması sonucunda yangın çıktığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Surlariçi Mahmut Paşa Sokak üzerinde, E.G. odun sobasına ait henüz sönmemiş kömürleri sokak üzerinde bulunan çöplük alan yanına dökmesi neticesinde kömürlerin alevlenip çöpleri tutuşturması sonucunda yangın çıktığını açıkladı. 2 salon araç ile bir jeneratör tamamen, biri jeep biri salon olmak üzere 2 araç ve bir balıkçı teknesi kısmen yanarak zarar gördü. Olayda ihmali görülen E.G. tutuklandı soruşturma sürüyor.

Polis Basın Subaylığı’nın olay ile ilgili resmi açıklaması:

Saat 21.15 sıralarında, Lefkoşa’da Arabahmet Bölgesi Mahmut Paşa Sokak üzerinde, E.G.(E-33)’nin odun sobasına ait henüz sönmemiş kömürleri sokak üzerinde bulunan çöplük alan yanına dökmesi neticesinde kömürlerin alevlenip çöpleri tutuşturması neticesinde yangın meydana gelmiştir. Yangının sokak üzerinde bulunan makinist, kaporta ve marangoz atölyeleri önünde bulunan araçlara sirayet etmesi sonucu 2 salon araç ile bir jeneratör tamamen, biri jeep biri salon olmak üzere 2 araç ve bir balıkçı teknesi kısmen yanarak zarar görmüştür. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayda ihmali görülen E.G. tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu