GenelKıbrısManşet

Sürücü serbest kaldı.. Mustafa’nın babası Erkan Özdoğan adalet istiyor!

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nda 5 Haziran’da sabahın ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır, 4 kişi yaralanmıştı.

Kazada ağır yaralanan ve beyin kanaması ve iç kanama teşhisi nedeniyle yoğun bakıma alınan Mustafa Özdoğan’ın babası Erkan Özdoğan, 186 promil alkolle kaza yapan araç sürücüsünün serbest kalması durumuna isyan etti.

Mustafa Özdoğan’ın babası Erkan Özdoğan oğlunun ağır yaralandığı kazada 186 promil alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsünün serbest kalmasının “adeletsiz” olduğunu belirterek, “bundan sonraki umudum ilahi adalet” dedi.

“65 promil ile trafik lambalarına vuran sürücünün ehliyetine el konulup dava okunuyorken 186 promil ve 220 hız ile çembere vurup oğlumun 18 gün yoğun bakımda yatmasına sebep olan eski sağlığına kavuşması şüpheli bir şekilde hastanede acılar içerisinde yatmasına sebep olan kişinin hala daha elini kolunu sallayarak gezmesi bir baba olarak benim acımı ikiye katlıyor adalete olan inancımı bu güne kadar hiç kaybetmedim bundan sonraki umudum ilahi adalet”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu