KıbrısManşetToplum

Taçoy: “Soruştura açılsa temiz olduğum ortaya çıkar”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, “Maliye Bakanı Sunat Atun, KIB-TEK’le ilgili Hasan Taçoy ve Erhan Arıklı’ya soruşturma açacak” şeklindeki haberleri değerlendirerek, suçlu olduğuna inanmadığını ve soruşturmadan korkmadığını söyledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, “Maliye Bakanı Sunat Atun, KIB-TEK’le ilgili Hasan Taçoy ve Erhan Arıklı’ya soruşturma açacak” şeklindeki haberleri değerlendirerek, suçlu olduğuna inanmadığını ve soruşturmadan korkmadığını söyledi.

Taçoy, “Keşke hakkımda soruşturma açılsa da temiz, sorunsuz olduğum ortaya çıksa ve birileri de bunu topluma izah etse” dedi.

Sunat Atun’un bir soruşturma açtığını doğrulayan Taçoy, “Soruşturma açılmasından rahatsız olmam, tam tersine memnun olurum. Varsa suçum ortaya çıksın, yoksa millete Hasan’ın suçu yoktur denilsin, yoluma devam edeyim” diye konuştu.

Hasan Taçoy, Haber Kıbrıs Web TV’de yayınlanan Markaj programına katılarak, Ali Baturay’ın sorularını yanıtladı.

“Ben rahatım, buradayım”

“Maliye Bakanı Sunat Atun’un, KIB-TEK’le ilgili Hasan Taçoy ve Erhan Arıklı’ya soruşturma açılacağı yönünde Yenidüzen Gazetesi’nde bugün yayınlanan haberin hatırlatılması üzerine Taçoy, “Biz bu konuyu kendi içimizde konuşuyoruz. Bir soruşturma varsa nelerin soruşturulacağı bellidir. Keşke hakkımızda soruşturma açılsa, temiz, sorunsuz olduğumuz ortaya çıksa ve birileri bunu topluma izah etse. Benim bu işlerden bir çekincem yoktur” dedi.

“Yani Sayın Sunat Atun’un böyle bir soruşturması yok mudur?” şeklindeki soruya yönelik;

“Sayın Atun’un açtığı bir soruşturma var, açabilir. Soruşturma açılmasından rahatsız olmam, tam tersine memnun olurum varsa suçum ortaya çıksın. Yoksa millete Hasan’ın suçu yoktur denilsin, yoluma devam edeyim. Ben rahatım, buradayım yoluma devam ederim” diye cevap verdi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu