KıbrısManşetToplum

Taçoy: “Verdiğimiz sözlerin uygulayıcısı verilen sözlerin de takipçisi olacağız”

Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Hasan Taçoy, Şampiyon Meleklerin adlarını yaşatmak ve Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü’nü ülkeye kazandırmak için bu sabah düzenlenen “Ülker Lefkoşa Maratonu”na katıldı.

Maratona eşi Azra Taçoy ile katılan Hasan Taçoy, katılımın son derece yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Taçoy şunları kaydetti:

“Bugün burada bulunan binlerce insan hepimiz aynı duyguları taşımaktayız. Aynı acının buluşturduğu insanlar olarak, Şampiyon Meleklerimize verdiğimiz sözü yerine getirmek üzere buluştuk.

Verdiğimiz tüm sözlerin uygulayıcısı olacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama diğer yandan da, başta yargı süreci olmak üzere, verilen diğer tüm sözlerin de takipçisi olacağız. Bundan da herkes emin olsun.
Kıbrıs Türk Halkı bu uğurda yek vücut olmuştur. Hepimiz elimizden geldiğince bu uğurda yapabileceklerimizi yerine getireceğiz. Onlar için ne yapsak az kalır. Bunu biliyoruz.

Etrafıma baktığımda gördüklerim karşısında bir kez daha bu halkın bir ferdi olmaktan, Kıbrıs Türkü olmaktan sonsuz bir gurur duydum. Her yaştan, kadını erkeği, genci yaşlısı, çocuğu yetişkini herkes buradaydı. Toplumun her kesimi, makam ve mevki gözetmeksizin yan yana geldi ve omuz omuza verdi.

Biz bunu meleklerimizden aldığımız güçle başardık, başarmaya devam edeceğiz.
Daha yürünecek çok yolumuz var…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu