KıbrısManşet

Taçoy: Yel kayadan toz alır!

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Serdar Denktaş'ın ve Kudret Özersay’ın UBP tabanından oy alacaklarını iddia etmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Serdar Denktaş’ın ve Kudret Özersay’ın UBP tabanından oy alacaklarını iddia etmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Taçoy, UBP tarihinin ve tabanının birbirine fazlasıyla bağlı olduğunu ve herhangi bir sebeple bölünmelerinin söz konusu olmadığını kaydetti.

İlk turdan daha önceleri de seçim kazandıklarını belirten Taçoy, Dr. Derviş Eroğlu’nu göstererek yine aynı başarıyı yakalayacaklarını kaydetti.

Hasan Taçoy’un açıklaması şu şekilde:

“UBP içerisine yönelik algı yönetmeye çalışanlar bilsinler ki; YEL KAYADAN TOZ ALIR. UBP’li kardeşlerim, yol arkadaşlarım; daha da kenetlenerek, daha da çok çalışarak bu ülkenin en büyük ve en köklü partisi olduğumuzu bir kez daha herkese gösterecektir. Ulusal Birlik Partisi, tüm kurulları ve tabanı ile 2020 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırdır. Bir süredir UBP dışındaki adaylar, birlik ve beraberliğimizin bozulacağını ummakta, UBP’nin oyları üzerinden ince hesaplar yapmaktadır, boşuna. UBP tabanından oy alabileceğini zanneden hem sayın Serdar Denktaş, hem sayın Kudret Özersay, belli ki UBP tarihini ve tabanın UBP’ye olan bağlılığını bilmiyorlar. 1993 yılında, dönemin en güçlü siyasi figürleri denedi, UBP yıkılmadı. 2003 Annan Planı döneminde UBP tarihi misyonuna sahip çıktı, denediler, yıkılmadı. 2005’de denediler, yıkılmadı. Tek başına iktidara geldi, ardından Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turdan kazandı. 2013 yılında UBP’yi bölemedik. UBP içerisine yönelik algı yönetmeye çalışanlar bilsinler ki; YEL KAYADAN TOZ ALIR. UBP tabanı ile ülkeye yön veren tek partidir. Bu seçimlerde de öyle olacaktır. UBP’nin adayı vardır, partimizin de genel başkanıdır. İlçelerimiz, örgütlerimiz, köy köy, mahalle mahalle yoğun bir çaba içerisinde çalışmaktadır. Seçime kısa süre kala, UBP’lilerin kenetlenmesi, bizlere Nisan 2010’da, sayın onursal başkanımız Dr. Derviş Eroğlu’nun ilk turdan kazandığı seçimi hatırlatmaktadır. Öncesinde de kenetlenerek tek başına iktidara gelmiştik. Daha önce adayımızı ilk turdan Cumhurbaşkanı olarak saraya göndermeyi başardık, yine başarırız. Sayın Ersin Tatar’ın enerjisi, ülke sevgisi, çizgisi yeni dönemde KKTC’nin ihtiyaç duyduğu duruşu içinde barındırmaktadır. Anavatan Türkiye ile birlikte, hem mavi vatanda haklarımızı savunacağız, hem de Cumhurbaşkanı ile uyumlu bir hükümet modeli ile ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacağız. UBP’lilerde bu motivasyon vardır. UBP’liler, Genel Başkanımız Ersin Tatar etrafında kenetlenmiş, bu seçimi ilk turda bitirecek güce sahiptir. Birilerinin kendi tabanına motivasyon sağlamak adına UBP oyları üzerinden ya da olmayan oyları üzerinden verdiği mesajlara, parti olarak 11 Ekim’de en güçlü cevabı vereceğiz. UBP’li kardeşlerim, yol arkadaşlarım; daha da kenetlenerek, daha da çok çalışarak bu ülkenin en büyük ve en köklü partisi olduğumuzu bir kez daha herkese gösterecektir. KKTC’nin geleceği için, bu seçim son derece önemlidir. Bu ülkenin, bölen değil, birleştiren partisi olarak, tarihi bir sorumluluğumuz olduğu bilinci ile, 11 Ekim’de zaferimizi ilan edeceğiz. Hepimize kolay gelsin…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu