KıbrısManşet

Tag Heuer, saatlerinden müşterilerine yeni bir özellik

Tag Heuer, saatlerinde müşterilerin sahip olduğu NFT koleksiyonlarını görmelerini sağlayacak yeni bir özellik piyasaya sürdü. 

Tag Heuer, saatlerinde müşterilerin sahip olduğu NFT koleksiyonlarını görmelerini sağlayacak yeni bir özellik piyasaya sürdü. 

Ünlü saat üreticisi şirket kısa bir süre önce, ABD web sitesinde kripto para birimlerinde ödeme kabul etmeye başlamıştı. Şimdi ise bu yepyeni NFT görüntüleme özelliği, Tag Heuer Connected Calibre E4 akıllı saat koleksiyonuna eklenecek.

Bu saat koleksiyonunun mevcut kullanıcıları, Apple App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz bir güncelleme ile bu özelliğe saatlerine  yükleyebilecek.

Yeni özellik, kullanıcıların MetaMask veya Ledger Live gibi kripto cüzdanlarına güvenli bir şekilde bağlanmasını da sağlayacak. 

Şirketin blog gönderisinde, “Doğrulanmış NFT’ler, görüntünün etrafında bir parçacık bulutu hareket eden bir altıgen içinde görüntüleniyor. Bazı NFT’ler hareketsiz görüntüler ve bazıları hareketli GIF’ler. TAG Heuer’in saat kadranı, bu biçimleri animasyon döngüleriyle birlikte net ayrıntılarla destekleyecek” ve “TAG Heuer, bu değerli ve koleksiyon değeri yüksek sanat eserlerini gerçek dünyaya getirmenin yeni bir yolunu sunuyor. İlk kez, doğrulanmış sahiplik kanıtı ile bileğinize takılabilecekler. TAG Heuer Connected Calibre E4, orijinalliği garanti etmek için kripto cüzdanınızı bağlayarak NFT sanat eserlerini saatinizde görüntülemenizi sağlar” açıklamasını paylaştı.

Şirket tarafından açıklanan diğer özellikler ise şu şekilde: 

  • Eşleştirilmiş bir akıllı telefon aracılığıyla birden fazla NFT’yi sate aktarma özelliğini 
  • NFT’leri sergilemek için 3 farklı tasarım arasından seçim fırsatı
  • Akıllı saat ekranına uygun şekilde görüntüleri yeniden boyutlama özelliği

Diğer Haberler

Başa dön tuşu