FutbolKıbrısManşetSpor

Tahsin Özler milli mesaide

Futbol kariyerini Güney Kıbrıs ekiplerinden Omonia FC takımında sürdüren Kıbrıslı Türk futbolcu Tahsin Özler, geçtiğimiz hafta davet aldığı Kıbrıs U19 Milli Takımı ile ilk çalışmasını gerçekleştirdi

MİLLİ TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Futbol kariyerini Güney Kıbrıs ekiplerinden Omonia FC takımında sürdüren Kıbrıslı Türk futbolcu Tahsin Özler, geçtiğimiz hafta davet aldığı Kıbrıs U19 Milli Takımı ile ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Yeni oluşturulan U19 Milli Takımının parçası olan Tahsin de ilk kez milli takımla çalışmalarda yer aldı.

AVRUPA ŞAMPİYONASI ELEMELERİ VAR:
Gelecek ay Kıbrıs’ta Polonya ile 21 ve 24 Mart’ta hazırlık maçı oynayacak olan Kıbrıs U19 Milli Takımı’nın esas hedefi sonbaharda başlayacak Avrupa Şampiyonası Elemelerinde başarılı olmak olarak belirlendi.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILAN İLK KIBRISLI TÜRK:
Yetiştiği Küçük Kaymaklı altyapısının ardından uzun yıllar Omonia altyapısında görev yapan Tahsin Özler, bu sezon başında A takım kadrosuna alınmış, geçtiğimiz hafta ise profesyonel sözleşme imzalamıştı. Tahsin, 1960’ta ilan edilen Kıbrıs Cumhuriyeti’nde milli takıma çağrılan ilk Kıbrıslı Türk oldu.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu