FutbolKıbrısManşetSpor

Tahsin’den Omonia’ya profesyonel imza

Kariyerini küçük yaşlardan bu yana Güney Kıbıs’ın köklü kulüplerinden Omonia FC’de sürdüren Kıbrıslı Türk genç futbolcu Tahsin Özler, Omonia FC kulübüne resmi imzayı attı

2027 YILINA KADAR İMZALADI:
Kariyerini küçük yaşlardan bu yana Güney Kıbıs’ın köklü kulüplerinden Omonia FC’de sürdüren Kıbrıslı Türk genç futbolcu Tahsin Özler, Omonia FC kulübüne resmi imzayı attı. Genç oyuncunun dün yeşil beyazlı ekiple imzaladığı sözleşme 2027 yılına kadar sürecek.

HAYALLERİNDEKİ KARİYERE KAVUŞMASINI DİLİYORUZ:
Omonia FC’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Tasin Özler’i ilk profesyonel sözleşmesinden dolayı tebrik ediyor, hayallerindeki kariyere kavuşmasını diliyoruz!” denildi.

SEZON BAŞINDAN BU YANA A TAKIMDA:
Futbol hayatına Küçük Kaymaklı’nın altyapısında başlayan, sonra da 11 yaşından itibaren Omonia FC’nin altyapısında kariyerini sürdüren Özler, sezon başından bu yana A takım kadrosunda bulunuyor.

İLK KEZ KUPA MAÇINDA OYNAMIŞTI:
Omonia FC’nin Kıbrıs Kupası 2. Tur maçında geçtiğimiz haftalarda oynadığı Ipsona karşısında ilk kez A takım formasıyla sahaya çıkan Kıbrıslı Türk oyuncu, 31 dakika sahada kaldı.

TÜM YAŞ GRUPLARINDA YER ALDI:
Omonia FC akademisine Ekim 2017’de 11 yaşındayken katılan Özler, U19 takımına kadar tüm yaş gruplarında forma giydi. Oyuncu bu sezon altyapıda ise 12 maçta forma giydi, 983 dakika oynadı ve 7 gol kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu