Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

TAK ve BRTK yönetim kurulu temsilcilerinin seçileceği KTGB Genel Kurulu yarın yapılıyor

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Gazeteciler Birliği’nin yarın yapılacak Genel Kurulu’nda TAK ve BRT Yönetim Kurulu üyelikleri için aday olan isimler belirlendi.

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin (KTGB) yarın (21 Ekim Cumartesi) yapılacak Genel Kurulu’nda TAK ve BRT Yönetim Kurulu üyelikleri için aday olan isimler belirlendi.

Tüzük uyarınca aday olma süresi, genel kuruldan 24 saat önce, yani bugün saat 09.59 itibarıyla doldu.

Gazeteciler Birliği’ne yazılı olarak yapılan başvurulara göre KTGB adına bir temsilcinin seçileceği BRT Yönetim Kurulu üyeliği için 4, TAK Yönetim Kurulu üyeliği içinse 3 kişi başvuru yaptı.

Adayların alfabetik sıraya göre isimleri şöyle:

BRT Yönetim Kurulu üyeliği adayları:

1-İbrahim Güneşer

2-İltaç Aslım

3-Suad Suiçmez

4-Veli Kocaismail

TAK Yönetim Kurulu üyeliği adayları:

1-Artun Çağa

2-Emir Ertorun

3-Erol Atabek

KTGB Genel Kurulu, KTGB Konferans Salonu’nda yarın saat 10.00’da başlayacak. Ancak nisap olmaması halinde genel kurul yarım saat ertelenerek gecikmeli başlayacak.

Toplantıda divanın oluşmasının ardından KTGB’yi TAK ve BRTK yönetim kurullarında temsil edecek üyelerin seçimi yapılacak.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu