Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

“Taksim Sahası çalışmaları 15 Aralık’ta tamamlanmış olacak”

Başbakanlık Spor Dairesi, tarihi Taksim Sahası’nı yeniden hayata geçirebilmek için başlatılan çalışmalarda sona gelindiğini duyurdu

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Başbakanlık Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, Taksim Sahası’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, Taksim Sahası’nı yeniden ülke gençliğine kazandırmak adına başlattıkları çalışmaların sonuna geldiklerini söyledi.

Cahitoğlu, Haziran ayında Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları protokol sonrasında Taksim Sahası ile ilgili olarak başlattıkları çalışmaların hızla tamamlanma noktasına geldiğini belirtti.

Zemin tesviyesinin hazır olduğunu, drenaj sisteminin de tamamlandığını ifade eden Cahitoğlu, zemine serilecek halının en geç yarın ülkede olacağının müjdesini verdi.

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, her şeyin yolunda gitmesi durumunda 15 Aralık tarihinde sahadaki tüm çalışmaların tamamlanmış olacağını söyledi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu