ManşetTürkiye

Tanya, “All Star” kadrosuna seçilmesini Şampiyon Melekler’e armağan etti!

Türkiye’de TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yemek yarışması MasterChef bu sene “MasterChef Türkiye All Star” konseptiyle yeni sezona başladı.

MasterChef All Star’da ana kadroya giren yedinci isim 2020 yılında yarışmaya katılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) vatandaşı Tanya Kilitkayalı oldu.

Kilitkayalı “All Star” konseptinde ana kadroya girmesinin ardından gözyaşlarına boğuldu.

”ÇOK MUTLUYUM VE DUYGUSALIM”

Adıyaman’da 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde yıkılması sonucu yaşamını yitiren  “Şampiyon Melekler Takımı”nın isimlerinin yer aldığı bir forma ile yarışmaya çıkan Tanya, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Hem bekledim hem beklemedim. All Star zaten hepimizin hayaliydi. Bu sene kötü bir dönem geçirdik hepimiz. Buraya gelirken çok istedim, dedim ki ‘bu formayı giyeyim. En azından yukarı çıkarsam Şampiyon Meleklerimize armağan ederim’ Nasip olduğu için çok mutluyum. Çok fazla duygulandım çünkü çok istedim seçilmeyi. Seçilmekten çok yukarıya çıkıp bunu onlara armağan etmeyi çok istedim. Çünkü bu saatten sonra elimizden çok fazla bir şey gelmez. Yapabileceğimiz tek şey onların isimlerini ve anılarını yaşatmak. O yüzden çok fazla mutluyum ve çok duygusalım. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için de çok mutluyum. Bugünkü yukarıya çıkmayı da onlara armağan ediyorum”

MasterChef All Starda ana kadroya giren yedinci isim belli oldu Tanya Kilitkayalı gözyaşlarına boğuldu

Diğer Haberler

Başa dön tuşu