KıbrısManşetTürkiyeYaşam

Tanya, MasterChef hayallerine veda etti

MasterChef Türkiye’de dün akşam eleme heyecanı yaşandı ve ülkemizi yarışmada başarıyla temsil eden Tanya, yarışmaya veda etti

MasterChef Türkiye’de dün akşam eleme heyecanı yaşandı ve ülkemizi yarışmada başarıyla temsil eden Tanya, yarışmaya veda etti. Kırmızı takım kaptanı olarak başladığı haftada yarışmaya veda eden Tanya Kilitkayalı, gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef Türkiye’nin 1 Kasım Pazar akşamı ekranlara gelen 90. bölümünde, eleme heyecanı yaşandı. Serhat, Tanya, Furkan, Eray, Barbaros, Uğur’un potada olduğu gecede şefler ilk turda yarışmacılardan Trabzon hurmasından yaratıcı yemek yapmasını istedi. Bu turdan başarıyla çıkan isimler, Eray, Barbaros ve Serhat oldu. Finale ise Furkan, Uğur ve Tanya kaldı.

MasterChef Türkiye’nin eleme gecesinde final anında Tanya ve Uğur karşı karşıya geldi. Uğur ve Tanya’nın tabaklarını değerlendiren şefler elenen ismin Tanya olduğunu açıkladı. Tanya gözyaşlarına boğuldu. Eleme potasından sıyrılan Uğur ise arkadaşının elenmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadı. Tanya’nın elenmesi karşısında Mehmet Şef, vedanın erken olduğunu belirtti.

MASTERCHEF TANYA KİLİTKAYALI KİMDİR?

Tanya Kilitkayalı, 7 Ocak 1995’te Kıbrıs’ta doğdu. Namık Kemal Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra 2016 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü bitirdi.

Mezun olmasının ardından Alaçatı Alancha Restaurant’ta stajyer olarak çalıştı. Buna ek olarak, Arkın Palm Beach Hotel, Merit Royal, Salamis gibi ünlü otellerde stajyerlik yapan Tanya Kilitkayalı, 2017 yılında mezun olduğu okulda master yapma kararı aldı.

2019 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Tanya Kilitkayalı, eğitim gördüğü okulda öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Tanya Kilitkayalı’nın Kıbrıs Mutfağı üzerine ailesi ile birlikte işlettiği Garavolli isimli bir restoranı var.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu