KıbrısManşet

Tarazi’den Cumhurbaşkanı Tatar’a eleştiri

Gıynık Gazetesi köşe yazarlarından Faize Tarazi paylaştığı bir yazısında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı eleştirdi.

Faize Tarazi, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Filistin’i örnek göstererek söylediği, “Türkiye olmasaydı bizim de sonumuz onlar gibi olurdu” sözünü eleştirdi.

Filistin-İsrail gerilimine de dikkat çeken Tarazi, “Benim de asıl en büyük korkum, Gazze’nin sonunun da bizim gibi olmasıdır!” diyerek “Her önüne gelen haddini, kendini bilmez baldırı çıplak tarafından, “sizi biz kurtardık size biz bakıyoruz” diye psikolojik şiddet ve ağza alınmaz hakaretlerle aşağılanacaklarına, her gün şehit vererek davalarını ve ülkelerini teslim etmemeye devam etsinler” dedi.

Yazısının tamamı ise şöyle:

Tatarcığım, Filistin’i örnek göstererek TC olmasaydı bizim de sonumuz onlar gibi olurdu demiş. Benim de asıl en büyük korkum, Gazze’nin sonunun da bizim gibi olmasıdır! Her önüne gelen haddini, kendini bilmez baldırı çıplak tarafından, “sizi biz kurtardık size biz bakıyoruz” diye psikolojik şiddet ve ağza alınmaz hakaretlerle aşağılanacaklarına, her gün şehit vererek davalarını ve ülkelerini teslim etmemeye devam etsinler. Yeni Osmanlıca zihniyete yem olacaklarına, zor koşullarda da olsa kendi yurtlarının egemeni olsunlar. Onlar bütün dünyaya rağmen, ablukalara rağmen siyonizmle baş edebiliyorlar. Filistinlilerin hamiye ihtiyacı yoktur!!!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu