KıbrısKültür SanatManşet

Tarihi eserlerimiz dökülüyor

Her Daim Doğa Dostları, Gazimağusa'nın en eski kiliselerinden, Latinlerin St. George Kilisesi'nin yıpranmış, taşlarının dökülmüş fotoğraflarını paylaşarak, "Turizm sezonunu açtığımız bu günlerde durumu tüm açıklığıyla ortaya koyalım sonra durup düşünelim. Böyle mi olmalı. Yorum sizin" ifadelerini kullandı.

Her Daim Doğa Dostları, Gazimağusa’nın en eski kiliselerinden, Latinlerin St. George Kilisesi’nin yıpranmış, taşlarının dökülmüş fotoğraflarını paylaşarak, ülkemize gelen turistlerin gezip gördüğü bu eserlerde tarihi eserlere verdiğimiz önemi gördüklerini yazdı.
“İşte biz bu şekilde önemser böyle koruruz dediğimiz kendimizi en iyi şekilde anlattığımız fotoğraf kareleri” yorumunda bulunuldu.
Her Daim Doğa Dostları sosyal medyadan, yaptıkları paylaşımda, “Turizm sezonunu açtığımız bu günlerde durumu tüm açıklığıyla ortaya koyalım sonra durup düşünelim. Böyle mi olmalı. Yorum sizin” ifadelerini kullanıdı.

Paylaşımı şöyle:

“Latinlerin St. George Kilisesi. Tarihi ve kültürel değerimiz. Ülkemize gelen turistlerin gezip gördüğü bizim tarihi eserlere verdiğimiz değeri hissettikleri muhteşem eser. İşte biz bu şekilde önemser böyle koruruz dediğimiz kendimizi en iyi şekilde anlattığımız fotoğraf kareleri. Turizm sezonunu açtığımız bu günlerde durumu tüm açıklığıyle ortaya koyalım sonra durup düşünelim. Böyle mi olmalı. Yorum sizin.
Her Daim Doğa Dostları”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu