KıbrısManşetSiyasetSürmanşetTürkiye

Tasması kimin elinde?

Gezici Araştırma Şirketi’nin sahibi Murat Gezici… UBP Kurultayı’na dair yeni anketini kimse sahiplenmiyor…UBP başkan adayları ise gerildikçe geriliyor…

GIYNIK MANŞET

Gezici Araştırma Şirketi’nin sahibi Murat Gezici… UBP Kurultayı’na dair yeni anketini kimse sahiplenmiyor…UBP başkan adayları ise gerildikçe geriliyor…

FİNANSÖRÜ KİM?

Halk, Kıbrıslı Türkleri “Onlardan daha iyi tanır gibi” tespitler ve yorumlar yapan Murat Gezici’nin  “İstenmeyen kişi” ilan edilmesini talep ederken, en son yayınladığı anketin finansörlüğünü kimse üzerine almıyor.

TAÇOY: ANKET BENİM DEĞİL…

UBP’nin Genel Başkanlık görevine aday olan Bakan Hasan Taçoy, Gezici Araştırma’nın yayınladığı ve kendisinin birinci çıktığı anketle ilgili “para verdiği” yönündeki iddiaları yalanladı, “Anket benim değil, kimseyle temas etmedim” dedi.

ÜSTEL’İN ŞÜPHELERİ VAR…

UBP Milletvekili ve Genel Başkan adayı Ünal Üstel, Gezici Araştırma şirketinin kurultaya yönelik anket yayınlamasının ardında birtakım nedenler aranması gerektiğini söyledi.

OĞUZ: ŞAİBEYE İHTİYACIMIZ YOK…

Tarım Bakanı, UBP genel başkan adayı Dursun Oğuz, Gezici Araştırma şirketinin kurultay anketinin UBP’ye zarar vermekten başka bir işe yaramadığını söyledi. Oğuz, “Hiçbir genel başkan adayı şaibeli anketlere ihtiyaç duymaz” diye konuştu.

SUCUOĞLU: DEŞİFRE EDECEĞİM BİR ŞEYLER VAR…

Çalışma Bakanı ve UBP Genel Başkan adayı Faiz Sucuoğlu, “Bu anketi duyunca bazı arkadaşlarımız çok heyecanlandı. Seçimden sonra yer yerinden oynayacak. Bazı şeyler deşifre edeceğim ve herkes haddini bilecek. Aday olan arkadaşlarımızdan biri centilmenliği bozdu” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu