KıbrısManşet

Tatar, sorumluları görevden alacak mı? ‘Üstel aracılığıyla kaçırıldılar’ iddiası

Ercan Havalimanı’na Antalya’dan özel uçakla gelen ve karantinaya alınmadan elini kolunu sallayarak ülkeye giren ve yine elini kolunu sallayarak ülkeden ayrılan 13 kişilik heyet büyük bir karmaşaya neden oldu

Ercan Havalimanı’na Antalya’dan özel uçakla gelen ve karantinaya alınmadan elini kolunu sallayarak ülkeye giren ve yine elini kolunu sallayarak ülkeden ayrılan 13 kişilik heyet büyük bir karmaşaya neden oldu. Ülkede ciddi tepkilere yol açan bu durumun arkasından gelen pis kokular hükümeti karıştırdı.

HALKIN PARTİSİ KARIŞTI!

Hükümetin küçük ortağı Halkın Partisi’nin özel uçakla ülkeye gelen heyet sonrası ciddi şekilde karıştığı ve yarın Halkın Partisi Parti Meclisi’nin olağanüstü toplanma kararı aldığı öğrenildi. Halkın Partisi’nin birbirine girdiği ve ciddi sorunlar yaşandığı gelen bilgiler arasında.

SAĞLIK BAKANLIĞI KARANTİNA ŞARTIYLA İZİN VERDİ

Tüm yetkililerin topu üzerine attığı Sağlık Bakanlığı’nın bu ekibin karantinaya girmesi yönünde kararı olduğu ve 14 günlük karantinaya girmeleri şartıyla ülkeye giriş yapmalarına izin verildiği öğrenilirken, Turizm ve Kültür Bakanı Ünal Üstel ve ekibinin söz konusu heyeti Ercan Havalimanı’ndan kaçırdığı öne sürüldü.

OPERASYONUN ARKASINDA ÜSTEL VE ATAKAN MI VAR? 

Bu operasyonun arkasında Turizm Bakanı Ünal Üstel ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan’ın olduğu iddia edilirken, ikili topu yine Sağlık Bakanı’nın üzerine atarak işin içerisinden sıyrılmaya çalıştığı da öğrenildi. Ülkeye her gelen uçağı Ercan Havalimanı’nda karşılayan Bakan Tolga Atakan’ın bu gelişten haberi olmadığını söylemesi herkesi şaşkınlığa uğrattı.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ!

Vatandaşlar, kötü kokuların geldiği bu olayla ilgili olarak kimin ne çıkar elde ettiğini merak ediyor…

UBP’LİLER KELLE İSTİYOR!

Öte yandan, UBP’de Ersin Tatar’a ciddi baskı olduğu ve partililerin, hükümetin devam etmesi için bu yaşanan olayın sorumlusu olan Bakan ya da bakanların görevden alınması istediği öğrenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu