KıbrısManşet

Tatar: Yepyeni bir geleceği Kıbrıs Türk halkına yaratabiliriz

Tatar, sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini almak ve seçim vizyonunu paylaşmak için başlattığı ziyaretleri kapsamında, KAMU-SEN Genel Merkezi’ni ziyaret etti

“Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Ersin Tatar, sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini almak ve seçim vizyonunu paylaşmak için başlattığı ziyaretleri kapsamında, KAMU-SEN Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Sendika Başkanı Metin Atan, Başbakan Tatar’ı aralarında görmekten mutlu olduklarını belirterek, seçimde başarı diledi.

Adayların vizyonunu dinlemek istediklerini, sadece bir Cumhurbaşkanı değil, Lider belirleneceğini belirten Metin Atan, Türkiye birlikte kırmızı çizgileri koruyabilecek, gerektiğinde ülke içi sorunlara da müdahil olabilecek bir ismin şart olduğunu ifade etti.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Ersin Tatar da, KAMU-SEN ile birlikte geçmişte çalışanların hakkı için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Tatar,” Önemli olan KKTC’nin güçlendirilmesidir ve insanımıza, üretene, çalışana daha fazla refah sunabilmektir. Cumhurbaşkanı adayı olarak, geçmiş çalışmalarımla, tecrübemle, Anavatan Türkiye’nin de desteğiyle bunu başarbiliriz” dedi.

KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki gelişmelere baklıldıpğında deeğeri ve öneminin daha da arttığına işaret eden Tatar, “ Egemen eşitilik temelinde yepyeni bir geleceği Kıbrıs Türk Halkına yaratabiliriz” diye konuştu

HALKI MACERAYA SÜRÜKLEMENİN ANLAMI YOK

Halkı, Federal çözüm denilen maceraya sürüklemenin anlamı kalmadığını vurgulayan Tatar, Mavi Vatan’daki hakları da gözterek, güvenli ve yepyeni bir gelecek için daha güçlü KKTC yaratmayı hedeflediklerini vurguladı.

Pandemi nedeniyle dünya çapında bir ekonomik daralmak yaşandığına işaret eden Tatar, buna karşın alınan önlemler ve Türkiye’nin de desteğiyle KKTC’de maaşların normale döndüğünü anlattı.

Vaka sayısının her zaman kontrol altına olduğuna işaret eden Tatar, pandemi ile ekonomiyi aynı paralelde götürmek ve kamu maliyesinin ayakta tutabilmek için çalışmaları aynı kararlılıkla sürdürdüklerini vurguladı.

Başbakan Tatar, “ Beni çok iyi tanıyorsunuz. KKTC’nin kalkınması, Türkiye ile iyi ilişkiler ve insanımıza daha fazla refah verebilecek bir ortam ve yeni bir gelecek için geçmişte olduğu gibi yarın da çalışmaya devam edeceğimden kuşku duymadığınızı biliyorum” diye konuştu.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu