KıbrısManşet

Tatlısu Belediyesinin düzenleyeceği festival 8-11 Eylül tarihleri arasında Final Organizasyon işbirliği ile yapılacak

Tatlısu Belediyesinin düzenleyeceği festival 8 Eylül Perşembe akşamı açılış  konuşma ve gösterileri ile başlayacak. 4 gecesi de güzellikler ile dopdolu festivalin protokol sunumunu Çilem Dağıştanlı yapacak.

Tatlısu Belediyesinin düzenleyeceği festival 8-11 Eylül tarihleri arasında Final Organizasyon işbirliği ile yapılacak.

Festival 8 Eylül Perşembe akşamı açılış  konuşma ve gösterileri ile başlayacak. 4 gecesi de güzellikler ile dopdolu festivalin protokol sunumunu Çilem Dağıştanlı yapacak.
Açılış sonrası gecenin devamında Comedy Magic şov, Mısırlı Işıklı Derviş (Tennure) ve Black Panters Afrika Akrobasi şov’un mükemmel sahne performansları festivalin açılışına renk katacak gösteriler arasında.

Gecenin finalinde ise Türkiye’nin Balkan Music’teki ünlü ismi Cüneyt Şentürk Halk dansları ekibimiz  ile birlikte sahne alarak en güzel parçalarını seslendirecek.
9

Eylül Cuma akşamı çocuklar güzeldir geçidi ile başlayacak ve tüm çocuklarımız çeşitli ünvanlar ile güzel seçilecek.Komedi ve illüzyon şov’la gece devam edecek.
Gecenin finalinde ise Grup SOS’in 4 değerli elemanın eşlik edeceği Şirin ve Murat Mermer’in çok güzel konser sahneleri var.

10 Eylül Cumartesi akşamı sahne sihirine  büyük güzellikler katan Enver Ertaş’ın gösterileri ile başlayacak..Comedy junngling şov ile program devam edecek.
Gecenin finalinde ise Türkiye’nin ünlü ve sevilen gruplarından Kolpa sahne alacak.
11 Eylül Pazar akşamı ise ilk Halk dansları gösterileri var. Gece gizem ile sihir, eğlencebaz ve Cyprus Dance Of Fire gösterileriyle devam edecek.
Festivalin finalinde ise Kıbrıs’lı guruplarmızdan Araf ve O ses Türkiye Esra Sezer güzellikleri ile sahne alacak.
Dört gece boyunca ise dönüşümlü olarak Harnup temasının işleneceği canlı heykel performansı ve profesyonel makyaj sanatın’da Sahavet Aslan festivalde yer alacaklar arasında.
Gündüz etkinliklerinde ise plaj güreşleri ve tavla turnuvası yer alacak.
Festivalin basın toplantısı ise 6 Eylül Salı günü saat 10.30’da Zambak Tatil köyünde yapılacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu