KıbrısManşetToplum

Tatlısu-Geçitkale anayolunda kaza

atlısu - Geçitkale Anayolunuda kaza meydana geldi. Oleh KOVTUNOV Geçitkale istikametine doğru seyrederken viraja geldiği sırada yolun sağına geçmesi sonucu karşı istikametten gelen, LIAQAT Ali CHAUDHRY ile çarpıştı

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Tatlısu – Geçitkale Anayolunuda kaza meydana geldi. Oleh KOVTUNOV Geçitkale istikametine doğru seyrederken viraja geldiği sırada yolun sağına geçmesi sonucu karşı istikametten gelen, LIAQAT Ali CHAUDHRY ile çarpıştı. Kaza sonucu LIAQAT Ali CHAUDHRY ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin CHAUDHRY yaralandı. Hüseyin GUMERİ ve LIAQAT Ali CHAUDHRY’in Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tedavileri halen sürüyor.

“02.11.2022 tarihinde saat 17.55 raddelerinde Gecitkale-Tatlisu anayolu 6-7 km’leri arasında Boğaz mevkiinde, Oleh KOVTUNOV (E-47) yönetimindeki BH 8884 10 plakalı jeep araç ile Tatlısu istikametinden Geçitkale istikametine doğru seyredip yolun sağa virajlanan kısmına geldiğinde dikkatsiz bir şekilde yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan LIAQAT Ali CHAUDHRY(E-45) yönetimindeki GB 481 plakalı pick-up aracın önünü tıkaması ile yüz yüze çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan GB 481 plakalı araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin GURMENI (E-32) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tedavileri halen sürüyor.
Oleh KOVTUNOV tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu