KıbrısManşet

Tatlısu şiddetli rüzgara rağmen büyük bir kalabalığı ağırladı

Tatlısu Belediyesi'nin Final Organizasyon işbirliği ile düzenlendiği, Ot kültür festivalinde, oldukça çok beğenilen gösterilerinin ardından açılış konuşmaları yapıldı.

Tatlısu Belediyesi’nin Final Organizasyon işbirliği ile düzenlendiği, Ot kültür festivalinde, oldukça çok beğenilen gösterilerinin ardından açılış konuşmaları yapıldı. Sabah başlayıp akşamın ilk saatlerine kadar süren festivalde, Kıbrıs kültürü ağırlıklı çeşitli stantların yanı sıra festivalde gün boyunca halk dansları, bando ekibi, uzun adamlar, canlı heykeller, dans, jonglör, kukla ve illüzyon gösterileri, Mustafa Tozakı kalemi ile ücretsiz karikatür ve portre çizimi de gerçekleşti.

TÜRKİYE’DEN OGÜN SANLISOY SAHNE ALDI

Konser programında ise Kıbrıslı gruplarımızdan Grup Otantik,  Rockalaturka Değirmenlik belediye orkestrası ve Gancelli sahne aldı. Festivalin finalinde ise Gancelli ile Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Ogün Sanlısoy birlikte sahne aldı. Tatlısu belediye başkanı Hayri Orcan tüm sahne alanlara teşekkür ederken, Sanlısoy’a bir de anı hediyesi takdim etti.

Tatlısu şiddetli rüzgara rağmen büyük bir kalabalığı ağırlarken’ festivaldeki tüm etkinlikler de oldukça çok beğenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu