KıbrısManşet

Tecavüz sanığı Hasan İşlek’e 13 yıl, suç ortağı İlkay Tosun’a 8 yıl hapis cezası!

Dikmen’de 2017 yılında yaşanan ve suç ortağıyla Güney Kıbrıs’a kaçan ve 1 yıl sonra ülkeye geri dönen “Cinsel Tecavüz” olayının sanığı Hasan İşlek, yargılandığı Girne Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hasan İşlek'in suç ortağı İlkay Tosun ise 8 yıl hapis cezası aldı


Dikmen’de 2017 yılında yaşanan ve suç ortağıyla Güney Kıbrıs’a kaçan ve 1 yıl sonra ülkeye geri dönen “Cinsel Tecavüz” olayının sanığı Hasan İşlek, yargılandığı Girne Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 13 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Hasan İşlek’in suç ortağı İlkay Tosun ise 8 yıl hapis cezası aldı.

Tecavüz olayının ardından suç ortağı İlkay Tosun’la birlikte Güney Kıbrıs’a kaçan Hasan İşlek, 2018 yılında ülkeye geri dönmüş ve Girne Kaza Mahkemesi’nde teminat duruşmasına çıkarılarak ileride yargılanmak üzere teminatla serbest bırakılmıştı.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Füsun Cemaller, Kıdemli Yargıç Rauf Kürşad ve Yargıç Şevket Gazi’den oluşan Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, sanıkları yargılandıkları davada suçlu buldu.

“Cinsel Tecavüz” ve “Ciddi Darp” suçlamalarından yargılanan Sanık Hasan İşlek, suç ortağı İlkay Tosun’un yardımıyla müşteki S.K.’yı ciddi şekilde darp edip müştekinin zorla ırzına geçtiği suçlamasıyla yargılanmıştı.

Kararın açıklanmasının ardından çılgına dönen sanık Hasan İşlek, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına hakaretler savurdu.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu