GenelKıbrısManşet

Tecavüze uğradı, esir edildi, günün sonunda tutuklandı!

Animax Veteriner Kliniği sahibi Veteriner Hekim Dilber Necatoğlu, filmleri aratmayacak bir kadına şiddet ve cinsel istismar olayına tanık oldu. Sosyal medyada karşılaştığı korkunç olayın detaylarını paylaşan Necatoğlu, mağdur durumdaki yabancı uyruklu kadının ülkede kaçak durumunda olması nedeniyle tutuklandığını ve sınır dışı edileceğini de belirterek, esas suçlunun ise kayıplara karıştığını ifade etti

GIYNIK ÖZEL

Animax Veteriner Kliniği sahibi Veteriner Hekim Dilber Necatoğlu, filmleri aratmayacak bir kadına şiddet ve cinsel istismar olayına tanık oldu. Sosyal medyada karşılaştığı korkunç olayın detaylarını paylaşan Necatoğlu, mağdur durumdaki yabancı uyruklu kadının ülkede kaçak durumunda olması nedeniyle tutuklandığını ve sınır dışı edileceğini de belirterek, esas suçlunun ise kayıplara karıştığını ifade etti.

Veteriner Hekim Dilber Necatoğlu, yaşadığı olayı şu şekilde aktardı:

KÖPEĞİNİ BAHANE EDEREK DIŞARIYA ÇIKABİLDİ

“Bugün kliniğe köpeğini getiren bir kadın, ev arkadaşından gördüğü şiddet ve cinsel istismardan dolayı yardım istedi. Bir hafta boyunca elinden telefonu alınıp, odaya kilitlenip sadece ekmek ve su verildiğini söyledi. Köpeğinin hasta olduğu bahanesiyle zorla adamı kliniğe gelmeye ikna ettiğini, eve geri gitmeye korktuğunu ve güvende olmadığını söyledi” diyerek, bir hafta boyunca esaret altında tutulan genç kadının köpeği sayesinde dışarıya çıkma şansı elde ettiğini ifade etti.

GÜNEY’DE TECAVÜZ…

“Kız yabancı, burada kimsesi yok, Güney Kıbrıs’ta tecavüze uğrayıp buraya kaçmış fakat pandemiden dolayı geri dönememiş ve bu süreçte pasaportunun süresi bitmiş” diyen Necatoğlu, “Kızı polise götürdüm ve ifade verdik fakat kız ülkede kaçak durumda olduğu için tutuklandı” dedi.

GERÇEK SUÇLU ARAMIZDA DOLAŞIYOR

“O adam kapıyı açmadığı için polis ona ulaşamadı ve kızın özel eşyalarını bile alamadı. Kız bugün mahkemeye çıkacak. Ülkeden sınır dışı edilene kadar da polis hücresinde kalacak. O adam ise tutuklanacak mı yoksa serbestçe dolaşacak mı ya da başka kimlere neler yapacak Allah bilir” diyerek yaşanan olaya isyan etti.

“İYİLİK Mİ YAPTIM, KÖTÜLÜK MÜ…”

“Genç kadının köpeğine kendisinin sahip çıktığını ifade eden Necatoğlu, “İyilik mi yaptım kötülük mü ben de bilmiyorum ama Allah bilir kaç kişi bir şekilde şiddete maruz kalıp korktu, sustu, kaçtı ya da bir yerlerde cansız bedeni bulundu. Allah bilir aramızda kaç psikopat, manyak güle oynaya hayatını yaşar. Yazık çok yazık” diyerek yardım çağrısında bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu