GenelKıbrısSpor

Tekçam Elis’i tebrik etti

Ülkemizi Mexika Cancun'da başarıyla temsil ederek, bayrağımızı dalgalandıran küçük yaşına rağmen, birçok başarıları yanında, 15 gün evvel, Meksika Cancun'da düzenlenen, dünyanın en prestijli dans organizasyonu olan Euroson Latino World Salsa Championship'de ülkemizi adı ve bayrağıyla temsil eden Elis Sermaye, bağlı bulunduğu A Kare Dans & Spor okulu direktörü, Ahmet Arık, milli dansçımız Elis'in profesyonel hocası, Metehan Güneş, ve Elis'in velisi Hakan Sermaye, Türkiye Cumhuriyeti, K.K.T.C Koordinatörü Sn. Mithat Tekçam'a nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ülkemizi Mexika Cancun’da başarıyla temsil ederek, bayrağımızı dalgalandıran küçük yaşına rağmen, birçok başarıları yanında, 15 gün evvel, Meksika Cancun’da düzenlenen, dünyanın en prestijli dans organizasyonu olan Euroson Latino World Salsa Championship’de ülkemizi adı ve bayrağıyla temsil eden Elis Sermaye, bağlı bulunduğu A Kare Dans & Spor okulu direktörü, Ahmet Arık, milli dansçımız Elis’in profesyonel hocası, Metehan Güneş, ve Elis’in velisi Hakan Sermaye, Türkiye Cumhuriyeti, K.K.T.C Koordinatörü Sn. Mithat Tekçam’a nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Teşekkür ve nezaket ziyaretinde, organizasyon hakkında bilgi verilerek, bundan sonraki planlama hakkında konuşuldu. Bu ziyaretten oldukça memnun olan, Sn. Tekçam, kafileyi tebrik ederek, bireysel sporlarda ülkemizin uluslararası arenada temsiliyeti konusunda, takımsal branşlara göre daha avantajlı olmamıza vurgu yaparak, ellerinden geldiğince başarılı sporculara maddi manevi yardımlarının devam edeceğini söyledi. Sn. Tekçam, dansın da artık bir spor olarak olimpiyatlara girebildiği günümüz sporunda, bu başarıların kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu