KıbrısManşet

Tekin Arhun ve Capital Sigorta’ya “Yılın Ticari Başarı Ödülü” verildi

İŞAD tarafından düzenlenen ödül töreni 30 Mayıs, Çarşamba Acapulco Resort Otel’de düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi.

İŞAD tarafından düzenlenen ödül töreni 30 Mayıs, Çarşamba Acapulco Resort Otel’de düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi.

Bağımsız bir seçici kurul tarafından titizlikle yapılan aşamalı oylama sonucunda ödül sahiplerinin tespit edildiği gecede; Capital Group iştiraklerinden olan Capital Sigorta ve Capital Sigorta kurucu başkanı Tekin Arhun “YILIN TİCARİ BAŞARI” ödülüne layık görüldü.

Geceye, Capital Sigorta kurucu başkanı Tekin Arhun, eşi Tüjen Arhun ile katıldı. Capital Sigorta’ya layık görülen bu ödülden dolayı büyük gurur duyduğunu ifade eden Tekin Arhun, bu ödülü 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaybettiğimiz Şampiyon Melekler adına aldıklarını belirtti. Şampiyon Meleklerimizin anısını yaşatmak için her türlü iş birliğine hazır olduklarını da belirten Arhun, Capital Group iştiraklerinin her birinin sahip olduğu tecrübe ile KKTC’ye katma değer yaratmakta kararlı olduğunu söyledi.

Takdim edilen ödülü Tekin Arhun adına İŞAD Başkanı Enver Mamülcü’den alan Capital Sigorta Genel Müdürü Kutlu Yorucu ise; bu kadar önemli bir organizasyonda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Kutlu Yorucu yaptığı açıklamada, Capital Sigorta’nın çok kısa sürede Yerel Sigorta Şirketleri arasında hem prim üretimi hem de vergi mükellefliği açısından ülke sıralamasında birinci sıraya oturduğunu ifade etti. Capital Sigorta’nın önümüzdeki yıllarda da KKTC Sigortacılık sektöründe oyun kurucu olmaya devam etmekte kararlı olduğunu söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu