KıbrısManşet

Temizlik çalışmaları ardından telleme yapılacak

Alayköy Sanayi Bölgesi temizlik çalışmaları bugün itibari ile başladı.

Alayköy Sanayi Bölgesi temizlik çalışmaları bugün itibari ile başladı. 2 gün sürmesi beklenen temizlik çalışmalarının ardından telleme projesine başlanacak. Enerji ve Ekonomi Bakanlığı’nın telleme projesi için bütçe ayırdığını aktaran Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ali Kamacıoğlu, önümüzdeki bir iki ay içerisinde temizlenmiş ve tellenmiş şekilde kapıların açılmasını öngördüklerini ifade etti. Açıklamasında bölgedeki bulunan vatandaşa da çağrı yapan Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ali Kamacıoğlu, “Firmaların atıl vaziyette olan çöplerini dışarıya çıkarmasını bekliyoruz. Temizlik kalıcı olsun istiyoruz” dedi.

Sanayi Dairesi Müdürü Mustafa Yeşil ise yaptığı konuşmasında, Sanayi Dairesi olarak kampanyaya destek verdiklerini ve destek verenlere de teşekkür ettiğini belirterek, bölgede bulunan firmaları dikkatli olmaya davet etti.

Meclis Genel Kurulu’na gönderilen Organize Sanayi Bölgeleri yasası ile temizlik için iyi bir başlangıç olacağını ifade eden Yeşil, yasa onaylandığı takdirde temizlik görevinin sanayi bölgesi içerinde bulunan iş yerlerine devredileceğini ve Sanayi Dairesi’nin sadece kontrollerini yapacağını aktardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu