GenelKıbrısManşetSpor

Teniste şampiyon GMBTK

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) tarafından organize edilen Nicosia Motors Tenis Ligi’nde 2021-2022 sezonu şampiyonu Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü (GMBTK) oldu.

LİG ŞAMPİYONU MAĞUSA’NIN

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) tarafından organize edilen Nicosia Motors Tenis Ligi’nde 2021-2022 sezonu şampiyonu Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü (GMBTK) oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile GMBTK arasında KKTF tesislerinde gerçekleşen lig finali çekişmeye sahne olurken rakibini 5-2’lik skorla mağlup eden GMBTK sezonun şampiyonu olurken GAÜ ligi ikinci sırada noktaladı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle takımlara kupaları KKTF yetkilileri tarafından takdim edildi.

“DAHA NİCE BAŞARILARA İMZA ATMAK DİLEĞİYLE”

Şampiyonluk sonrasında Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü’nden yapılan paylaşımda; “KKTF Nicosia Motors 2022 Tenis Ligi final maçıyla sonlanmıştır. Kıyasıya mücadelelerle geçen ligin sonucunda kulübümüz şampiyon olmuştur. Bu başarı öyküsünde emeği geçen tüm sporcularımıza, hocalarımıza, yöneticilerimize ve bize her zaman güvenen ve desteklerini bizden esirgemeyen sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz. Hep birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle.” sözlerine yer verildi.

ÜLKER: DAHA BÜYÜK ŞAMPİYONLUKLARA

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü antrenörü Mustafa Ülker ise yaptığı paylaşımda “2022 Nicosia Motors Tenis ligi şampiyonu GMBTK. Tüm takımı, öğrencilerimi tebrik ederim. Daha büyük şampiyonluklara.” İfadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu