Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelMagazinManşetTürkiye

Teoman: 70 yaş erken, 80’den sonra evlilik düşünüyorum!

Teoman, önceki gece Cihangir'de objekyiflere yansıdı. "Beni ne yeni nesil anlayacak ne de eski nesil" sözleriyle ilgili konuşan ünlü rockçı, "Hatamı kabul ediyorum. Beklediğimden çok daha fazla kişi yeni albümümü sevdi" dedi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Teoman, önceki gece Cihangir’de objekyiflere yansıdı. “Beni ne yeni nesil anlayacak ne de eski nesil” sözleriyle ilgili konuşan ünlü rockçı, “Hatamı kabul ediyorum. Beklediğimden çok daha fazla kişi yeni albümümü sevdi” dedi.

“AYVAYI YEDİK, YAŞLANIYORUZ”

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda “Ölümden çok korkuyorum” diyen Teoman’a, muhabirlerin bu açıklamasını hatırlatması üzerine, “Ayvayı yedik, yaşlanıyoruz. Yıllar çok hızlı geçiyor. Bir yaşa geldikten sonra daha da hızlanıyor” ifadelerin kullandı.

“70 YAŞ DÜŞÜNCEM DEĞİŞTİ”

55 yaşındaki şarkıcı, “70 yaş evlilik düşüncesini de değiştirdim. Artık erken olduğunu düşünüyorum. 80 yaşımdan sonra evliliği düşünmeye başlarım” şeklinde konuştu.

Teoman, geçtiğimiz ağustos ayında “Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “70’ten sonra olabilir belki. Benim için yaş kriteri yok. 70’ten sonra fark etmez” karşılığını vermişti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu