Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Tepebaşı Köyü’nde akıllara durgunluk veren olay

Eşinin mutfak dolabında sakladığı ziynet eşyaları ile 8 bin TL nakit parayı alan 48 yaşındaki adam, hırsızlık süsü vermek için evini yaktı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Eşinin mutfak dolabında sakladığı ziynet eşyaları ile 8 bin TL nakit parayı alan 48 yaşındaki adam, hırsızlık süsü vermek için evini yaktı.

Olay dün sabah saatlerinde Tepebaşı köyünde meydana geldi. 48 yaşındaki İ.A, eşinin mutfakta sakladığı 8 bin TL nakit para ile ziynet eşyalarını gizlice aldıktan sonra evi ateşe verdi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre dün, 09:30 sıralarında, Tepebaşı’nda Şehit İbrahim Latif Sokak üzerinde bulunan bir ikametgahta yangın çıktı.

Polis yaptığı incelemede, İ.A.(E-48)’nın, eşine ait olup mutfak dolabı içerisinde muhafaza ettiği toplam 8 bin TL nakit para ile muhtelif ziynet eşyalarını aldıktan sonra olaya hırsızlık izlenimi vermek amacıyla, ikametgahın yatak odası ile mutfak kısmını kasten ve kanunsuz olarak yakmak suretiyle kundakladı.

Yangın, İtfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu yatak odasındaki elbise dolabı ve içerisindeki muhtelif kıyafetler ile hasır çatı ve mutfaktaki halı yanarak zarar gördü. İ.A. tutuklanırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu