GenelKıbrısManşetSpor

Tepe’de kader maçı

Aksa Süper Ligi 7. hafta karşılaşmasında Gönyeli ile K.Kaymaklı takımları karşı karşıya gelecek. 6 haftalık Gönyeli ve K.Kaymaklı takımlarının performansına baktığımız zaman bu maç özellikle Gönyeli takımı açısından da kader maçı olarak görülüyor. Gönyeli takımında Emre Perçinci ekibi ile her maç öncesi rakibi analiz ettiğini biliyoruz.

Perçinci’nin K.Kaymaklı takımını nasıl analiz ettiğini maç günü göreceğiz. Genç çalıştırıcının rakip takım forveti Obada Felix’e özel önlem alacağının kanaatindeyiz. Gönyeli ligde oynadığı son 6 maçta 3 puan topladı ve düşme potasında bulunuyor. Kırmızı beyazlı ekip en son galibiyetini 2. hafta Türk Ocağı Limasol karşısında aldı ve 4 maçtır galibiyet alamıyor. Sezona sıkıntılı başlayan Gönyeli takımı bu maçı kader maçı olarak görüyor. Emre Perçinci açısından da zor geçecek maçta takımın performansı da merak ediliyor.

K.Kaymaklı son lig maçında Mağusa Türk Gücü takımına mağlup olsa da oynadığı futbolla beğeni toplamıştı. K.Kaymaklı ligde oynadığı son 6 maçta 7 puan topladı. K.Kaymaklı takımının deplasman karnesine baktığımız zaman yeşil siyahlıların dış sahada 4 puan topladığını görüyoruz. Serkan Önet bu maçta takımına güveniyor. Hocanın bu maçtaki en büyük kozu ligde oynadığı son 6 maçta 5 gol atan Obada Felix olacak. Gönyeli Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maçı Serhan Şimşek yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu