Diğer SporlarFutbolKıbrısManşetSpor

Tepe’de sonucu merakla beklenen maç

Aksa Süper Lig'de 5. hafta pazar mesaisinde 3 maç var. Bu maçlardan biri Gönyeli'de oynanacak. Gönyeli ile Doğan Türk Birliği takımlarının karşı karşıya geleceği maçta iki takımda da hedef mutlak galibiyet.

Aksa Süper Lig’de 5. hafta pazar mesaisinde 3 maç var. Bu maçlardan biri Gönyeli’de oynanacak. Gönyeli ile Doğan Türk Birliği takımlarının karşı karşıya geleceği maçta iki takımda da hedef mutlak galibiyet.

Sonucu merakla beklenen bu maçta iki takım son 4 haftada neler yapmış bakalım. Gönyeli ligde oynadığı son 4 maçta 3 puan alarak kötü bir performans sergilemiş olsa da Emre Perçinci’nin takımı son 2 lig maçında birebir rakibi olmayan ve sezon başında şampiyonluk hedefi koyan iki güçlü rakibine (Miracle Değirmenlik ve Mağusa Türk Gücü) puan kaybetti.

İlk 3 haftada 4 gol son lig maçında kalesinde 7 gol gören kırmızı beyazlılar ligin en fazla kalesinde gol gören takımı konumunda bulunuyor. 7 farklı mağlubiyet takım üzerinde moralleri bozsa da Emre hoca takımın motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyor.

Ligde ilk puan ve galibiyetini geçen hafta olan moralli rakibi karşısında Gönyeli maçı kazanmak istiyor. Ligde son 4 lig maçında 3 puan alan bu puanı son hafta alan hatta ligdeki ilk golünü atan Turan Altay’ın Doğan Türk Birliği takımında moraller oldukça yüksek.

Sakatların takıma dönmesi ile rahat bir nefes alan verdiği demeçlerde zirve yarışının içinde olmak isteyen Doğan Türk Birliği takımı galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Gönyeli Stadı’nda pazar günü saat 15:30’da başlayacak maçı Evren Karademir yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu