KıbrısManşet

Tepkisiz Kalma Platformu: Tepkisiz kalmayarak yetkililere şakamız olmadığını göstereceğiz

Vatandaşlar, zamlara karşı sosyal medyada örgütleniyor. Bu çerçevede "Tepkisiz Kalma" isimli bir grup kuruldu. Tepkisiz Kalma Platformu 1 Nisan tarihindeki eylem için örgütlenmeye hazırlanırken basına açıklamada bulundu.

Vatandaşlar, zamlara karşı sosyal medyada örgütleniyor. Bu çerçevede “Tepkisiz Kalma” isimli bir grup kuruldu. Tepkisiz Kalma Platformu 1 Nisan tarihindeki eylem için örgütlenmeye hazırlanırken basına açıklamada bulundu.

Tepkisiz Kalma Platformuyaptıkları açıklamada hiçbir örgüte ve siyasi oluşuma bağlı olmadıklarını ifade ederken platformda uzun yıllardan beri görmezden gelinen özel sektör temsilcilerinin ve çalışanlarının da bulunduğunu aktardı.

Yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

Tepkisiz Kalma Platformu, yüksek zamlar, alım gücünün gün geçtikçe düşmesi, fiyat istikrarsızlığı, sürekli elektrik kesintileri, raf fiyatlarının denetlenmemesi, akaryakıt fiyatlarının fahiş bir şekilde artırılması, yüksek kar fırsatçılığı yapan tedarikçilere yaptırım uygulanmaması, vergilerimizin hizmet olarak dönmemesi karşısında tepki duyan vatandaşların bir araya geldiği bir oluşumdur.

Bu oluşum hiçbir örgüte ve siyasi oluşuma bağlı olmadan bir araya gelmiş binlerce yurttaştan oluşmaktadır. Aramızda, uzun yıllardan beridir görmezden gelinen özel sektör temsilcileri ve çalışanları bulunmaktadır.

Özel sektör çalışanları, uzun bir zamandır hakları görmezden gelinen ve buna rağmen zamlara dayanmaya çalışan bir kitledir.

Yapacağımız eylem, dayanacak maddi gücü artık kalmamış halk kesimlerinin geleceği için, çocukları için vereceği mücadelenin bir parçasıdır.

Bu birliktelikle hükümet mensuplarının sürekli gözleri önünde olup mağduriyetlerimizin takipçisi olacağız

Amacımız çocuklarımız için umut vadeden bir gelecek ve kaygı içerisinde olmadan insanca yaşamaktır.

1 Nisan Cuma günü Başbakanlık önünde yapacağımız eylem ile tepkisiz kalmayarak yetkililere şakamız olmadığını göstereceğiz.

 

TEPKİSİZ KALMA PLATFORMU

Diğer Haberler

Başa dön tuşu