ManşetTürkiye

Terör örgütü IŞİD’in üst düzey yöneticisi Mersin’de yakalandı

Türkiye’de Mersin’de eylem yapma hazırlığındaki terör örgütü IŞİD‘in sözde yöneticisi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, IŞİD terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak çalışma yaptı. Polisin çalışmasında IŞİD içerisinde hakkında üst düzey yönetici olduğuna dair beyan bulunan ve örgüte müzahir kanallarda yayınlanan video paylaşımında görüntüsü tespit edilen A.S.’nin adresi belirlendi.

EYLEM HAZIRLIĞINDAYDI
Eylem yapma hazırlığı içindeyken düzenlenen operasyonla yakalanan şüpheli Emniyet’e götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen A.S., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İSTANBUL’DA OPERASYON YAPILMIŞTI
Geçtiğimiz hafta İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda terör örgütü içerisinde yer alan ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı oldukları tespit edilen kişiler belirlenmiş ve şüphelilerin yakalanması için operasyon yapılmıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu