GenelManşetTürkiye

Terör örgütü PKK/YPG depremi fırsat bilerek saldırı düzenledi

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasına terör örgütü PKK/YPG tarafından saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. Herhangi bir olumsuz durum olmazken teröristlere misli ile karşılık verildi.

Türkiye Kahramanmaraş’ta  yaşanan ve 11 ilde etkisini gösteren depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya çalışılırken bir yandan da bölgeye çok sayıda yardım gönderildi. Tüm Türkiye bir olarak depremin tahribatını ve enkazdan çıkacak umutlu bir habere odaklanmışken teröristler alçak saldırılarına bir yenisini ekledi.

TERÖRİSTLERDEN KARAKOLA SALDIRI

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasına terör örgütü PKK/YPG tarafından saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. Herhangi bir olumsuz durum olmazken teröristlere misli ile karşılık verildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İnsanlıktan nasibini almamış olan terör örgütü PKK/YPG, depremi bile fırsat bilerek Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolumuzun sorumluluk sahasına alçakça bir ÇNRA saldırısı gerçekleştirdi. Birliklerimizde hasar-zayiat oluşmazken, terör hedeflerine misliyle karşılık verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu