GenelKıbrısManşet

The Unique Gusto 12 Aralık tarihinde açılıyor

Grid Group ve BKM Mutfak Kıbrıs’ın ortak iştiraki olarak Lefkoşa’ya eşsiz bir mekan kazandırmak için hazırlıkları tamamlanan The Unique Gusto, Köşklüçiftlik'in tarihi dokusunu ve ruhunu üzerinde taşıyan, Kıbrıs'ın geleneksel mimarisini yansıtan sarı taştan yapılmış tarihi köşkte, usta şeflerin dünya ve Kıbrıs lezzetlerinden oluşan menüsü ile eşsiz deneyimler yaşatacak

Grid Group ve BKM Mutfak Kıbrıs’ın ortak iştiraki olarak Lefkoşa’ya eşsiz bir mekan kazandırmak için hazırlıkları tamamlanan The Unique Gusto, Köşklüçiftlik’in tarihi dokusunu ve ruhunu üzerinde taşıyan, Kıbrıs’ın geleneksel mimarisini yansıtan sarı taştan yapılmış tarihi köşkte, usta şeflerin dünya ve Kıbrıs lezzetlerinden oluşan menüsü ile eşsiz deneyimler yaşatacak. 12 Aralık’ta özel bir açılış organizasyonu ile faaliyete geçecek olan The Unique Gusto, 700 metrekare kapalı alana, özel peyzaj ile dekore edilen 600 metrekare bahçe alanına sahip. The Unique Gusto, her türlü kurumsal ve bireysel organizasyonlar, kutlamalar, özel toplantılar ve iş yemekleri, aile ve arkadaşlarla sosyal yemekler için lezzetten hizmete en üst düzeyde ev sahipliği yapmayı hedefliyor.

Dünya mutfağı ve geleneksel Kıbrıs lezzetleri ile harmanlanan menüsünde eşsiz tatlar ve izlemesi keyifli sunumlarla özel bir deneyim vadeden The Unique Gusto’da misafirlerin konforu için vale park servisi ve özel otopark alanı da hizmet verecek.

 

The Unique Gusto, her Çarşamba ve Cumartesi geceleri canlı müzik programlarının yanı sıra özel günlere ilişkin programlarıyla da adından söz ettirecek. Özenle hazırlanmış Noel ve Yeni Yıl organizasyonları ile ilgili bilgi için The Unique Gusto Facebook sayfası ziyaret edilebilir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu