KıbrısManşetSEÇİM 2022Siyaset

Tilki: Bu halk Faiz Sucuoğlu’na da bir şans vermeli

Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi Üyesi Barış Tilki, 23 Ocak erken genel seçimlerine yönelik yaptığı değerlendirmede, toplumun Faiz Sucuoğlu liderliğindeki UBP’ye bir şans vermesi gerektiğini savundu

 

 

Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi Üyesi Barış Tilki, 23 Ocak erken genel seçimlerine yönelik yaptığı değerlendirmede, toplumun Faiz Sucuoğlu liderliğindeki UBP’ye bir şans vermesi gerektiğini savundu.

“UBP’liler olarak her şeye rağmen halkın umudu olan Faiz Sucuoğlu’nu geleceğimiz için başa getirmeyi başardık, şimdi sıra halktadır” diyen Barış Tilki, “Kurultaydan önce ne demişti Dr. Faiz Sucuoğlu yüzde altmış ile kazanacağım ve halkın cebinde olan üç beş kuruşu almak için değil çoğaltmak için geleceğim demişti. Sonuç olarak; yüzde altmış destekle kazandı ve söylediğinin yalan olmadığını kanıtlamış oldu. Görev aldığı tüm Bakanlıklarda gösterdiği başarıyı ve olağan üstü gayretlerini bu halk görerek onu bu güne kadar çıkmış olduğu tüm seçimlerde hem karmalarda hem de partimizin adaylarının içinde birinci çıkarmayı başarmıştır” diyerek, “Şimdi sıra genel seçimdedir. Halkın umudu olan Başkanımıza bir şans daha vereceğine inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

“İSTİKRARSIZLIKLARIN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK İÇİN TEK BAŞINA İKTİDAR”

UBP’nin tek başına iktidar hedefiyle yola çıktığını vurgulayan Barış Tilki, “Geçmiş dönemlerde yaşadığımız hükümet istikrarsızlığını yaşamamak için, doğru kararlar almak ve yatırımların yapılması için, küçük partilerin iki üç milletvekili ile hükümetleri maskara yerine koymaması için” buna ihtiyaç olduğunu savundu.

“GELECEĞİMİZLE OYNAMAYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR”

“Toparlanıyoruz adı altında siyasi deneyimi olmayan ve alt kadroları boş olan Kudret Özersay’a bu halk şans verdiyse, inanıyorum ki hem halkın hem de partimizin umudu olan Faiz Sucuoğlu’na da bir şans verilecektir” diyen Tilki, UBP’lilere ve tüm halka seslenerek, “Geleceğimizle oynamaya kimsenin Hakkı yoktur onun İçin herkes sandığa gidip inandığı ve güvendiği partiye oyunu kullanması gerekir. Asla karma oy kullanılmasın çünkü oyları küçük partilere yarayarak ülkede siyasi istikrarsızlığa sebebiyet verilmektedir. Onun için karma kullanacaklara da buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum; Oy kullanırken, tanıdık veya ahbap çavuş ilişkisinden çok, toplum için iş yapacak, temiz ve başarılı insanları tercih etmemiz elzemdir” dedi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu