KıbrısManşet

Tilki’den Bakan Canaltay’a: Hodri Meydan!

Şoför Okulları Çalışanları Kooperatifi Başkanı ve UBP parti Meclis üyesi Barış Tilki, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay'a adeta "hodri meydan" dedi.

Şoför Okulları Çalışanları Kooperatifi Başkanı ve UBP parti Meclis üyesi Barış Tilki, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay’a adeta “hodri meydan” dedi.

“Yıllardır hep söyledik, yazılı da verdik, toplantılar da yaptık yine olmadı yine olmadı” sözleri ile yıllardır Ulaştırma Bakanlığı görevine gelen tüm bakanların yaptıkları tek icraatın şoför okulu izni vermek ve şoför okullarının sayısını çoğaltmak olduğunu savunan Barış Tilki, “Bugün aldığım habere göre yine yeni bir şoför okulu izni verilmiş ve Lefkoşa’da 21 olan şoför okulu sayısı 22’ye çıkarılmış” diyerek tepkisini dile getirdi.

Şoför Okulları Çalışanları Kooperatifi Başkanı ve UBP parti Meclis üyesi Barış Tilki’nin söz konusu açıklaması ise şu şekilde:

“Ulaştırma Bakanlığı’na kim geldiyse ve Bakan olduysa, tek yaptıkları iş şoför okulu izini vermek ve bizleri çoğaltmak oldu.
Şimdiki torpilli Bakan Resmiye Canaltay Hanım da bugün aldığım habere göre yine yeni bir şoför okulu izni vermiş ve 21 şoför okulunu Lefkoşa’da 22 yapmaya başardı. Tebrikler
Mevcut olan şoför okulları yetiştirdiği öğrencileri aylardır sınavlara koyamazken çare üreteceklerine ve bunlara yoğunlaşacaklarına zaman bulurlar da bu işlerle uğraşıp yeni okul izni vermelerine bir türlü anlam veremiyoruz.
Buradan soruyorum kaç okul daha açılması gerekir ki bu izinlere acaba son veresiniz bilmek istiyoruz.
Denetim yok, eğitimler ortada en önemlisi hem müfettişler hem de şoför okulları sistemden şikayet ederlerken sizler hala daha üç maymunu oynamaya devam edersiniz. Sonrada televizyonlarda gazetelerde ahkam keserek ölümlü kazaları azaltacağınızın beyanatını verirsiniz Halka göstermelik şovlar yaparsınız. Yapmaya devam edin ama bu Halk aptal değildir. Baba gücüne sığınarak bir yerlere gelmek bir yere kadardır örnekleri vardır bu Ulaştırma Bakanlığı çok kişileri temizledi madem oyun oynamak istersiniz hiç bir sıkıntı yoktur sizler bizi görmezlikten gelirseniz ve korumazsanız bizler de ne yapacağımızı çok iyi biliriz….
Hodri meydan!!!!!”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu