DünyaGenelManşet

Timsah çiftliğinde korkunç olaylar! Sahipleri ölünce yemek veren kimse olmadı

Tayland'ın Songkhla şehrindeki bir timsah çiftliğinde korkunç olaylar yaşandı. Çiftliğin sahibi öldükten sonra kimse timsahları beslememeye başladı. Açlıktan telef olan timsahlar birbirlerini yedi. Bazıları ise suların yükselmesini fırsat bilip çiftlikten kaçtı, insanlar korkuyla ne yapacaklarını şaşırdı.

Dünyada birçok kişinin ölümüne neden olan timsahlar Tayland’ın Songkhla kentindeki bir çiftlikte korkunç olayların meydana gelmesine neden oldu. Timsah çiftliğinin sahibi hayatını kaybedince timsahlar resmen yetim ve öksüz kaldı. Çiftliğe bakan kimse olmadığı gibi timsahlara tek bir yem veren de olmadı.

Çiftlikte tutulmaya devam eden timsahlar, yemek veren kimse olmayınca bir süre sonra açlıktan birbirlerini yemeye başladı. Timsahların birbirlerine saldırdığı anlar da kameralara yansıdı. Sosyal medyada yayılan bir videoda, diğer timsahlar tarafından öldürülen ve açlıktan ölen timsahların çürüyen kemikleri görüldü.

TİMSAHLARIN BAZILARI ÇİFTLİKTEN KAÇTI

Çiftliği ziyaret eden bir yetkili Phirat Tangsukcharoenkun, sosyal medyada yayılan görüntüleri doğruladı. Tangsukcharoenkun,konuya ilişkin şunları söyledi:

“Sahipleri öldükten sonra timsahlara yiyecek verecek kimse olmayınca timsahlar birbirlerini yiyerek hayatta kalmaya çalıştı. Bazı timsahlar da sular yükselince çiftlikten kaçmayı başardı.Kaçan timsahlar çevredeki insanlara korku verdi.”

YASAL OLARAK ÖLEN SAHİPLERİNE AİTLER

Çiftliği devralması için özel bir şirket ile iletişime geçtiklerini belirten Phirat, şirket sahipleri timsahların hala yasal olarak ölen sahiplerine ait oldukları için bu sorumluluğu alamayacaklarını söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu