KıbrısManşetSiyasetSpor

Topçu, Bakanlık Müdürü, Tek, Spor Dairesi müdürü oluyor

Bakan Erhan Arıklı'nın Mete Topçu'ya daha yakınında bir görev olan Bakanlık Müdürlüğü'ne layık görmesi üzerine, Spor Dairesi'ne yine YDP'nin önemli isimlerinden Fuat Tek müdür olarak görevlendiriliyor

GIYNIK SPOR

GIYNIK Spor ekibi, dün Başbakan Yardımcılığı Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na bağlı Spor Dairesi Müdürlüğü’ne Mete Topçu’nun görevlendirileceğini manşetine taşımıştı.

Bakan Erhan Arıklı’nın Mete Topçu’ya daha yakınında bir görev olan Bakanlık Müdürlüğü’ne layık görmesi üzerine, Spor Dairesi’ne yine YDP’nin önemli isimlerinden Fuat Tek müdür olarak görevlendiriliyor.

Başbakan Yardımcılığı Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Bakanlık Müdürlüğü görevine, ismi Spor Dairesi Müdürlüğü için geçen 2018 yılında YDP’den milletvekili adayı olan öğretmen Mete Topçu’nun getirileceği öğrenildi.

ÜLKE SPORU TEK’E EMANET

Geçtiğimiz dönemlerde Başbakanlık bünyesinde bulunan ve UBP-DP-YDP hükümeti dönemine Başbakan Yardımcılığı Ekonomi ve Enerji Bakanlığı bünyesine geçen Spor Dairesi’ne ise yine 2018 yılında YDP’den milletvekili adayı olan öğretmen Fuat Tek’in getirileceği öğrenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu