KıbrısManşet

Toplu Taşımacılar Birliği’nden ‘yol’ isyanı

Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Bekir Akandere, dün gece Dağyolu'nda meydana gelen ölümlü kaza sonrası sosyal medya hesabından isyanda bulundu.

Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Bekir Akandere, dün gece Dağyolu’nda meydana gelen ölümlü kaza sonrası sosyal medya hesabından isyanda bulunduğu bir açıklama yaptı.

Akandere açıklamasında, yolların zifiri karanlık ve kaygan olmasından dolayı bir çok kazaya sebebiyet çıkardığını ve bu yollarda can pazarının yaşanmaya devam ettiğini buna birinin artık çözüm bulması gerektiğini ifade etti.

Akandere’nin açıklaması şu şekilde:

“Gün geçmiyor da bir kaza olmasın dağ yolunda.

Zifiri karanlık, her taraf çökmüş, hiçbir yerde şerit yok, kaygan ve daha kazaya sebebiyet verebilecek birçok neden. Ama her şeye rağmen Doğu Girne’yi Ercan’a bağlayan en yakın kendi kaderine terkedilmiş yarım kalan bir ihalenin yarattığı kaos.

Hem yol yarım kaldı hem de birçok hayatı yarım bıraktı. Hem de her gün bu yolda yarım kalan hayatlar arttıkça artıyor maalesef.

Biz her gün yollardayız yani Can pazarındayız. Peki, yok mu canımıza önem verip önlem alacak bir irade yok mu otorite koyup bu yolu bitirecek içinde insan sevgisi ülke vatan sevgisi olan babayiğit??”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu