GenelKıbrısManşet

Toplumcu Demokrasi Partisi’nden turizm emekçilerine destek

Meclis'te yaşanan gerginlik sonucu verilen arada muhalefetten arka arkaya eyleme destek gelmeye devam ediyor.

Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkan Cemal Özyiğit ve beraberindeki Milletvekilleri Zeki Çeler, Hüseyin Angolemli  Meclis’ten çıkarak eylem alanında eylemcilere destek vermeye geldi.

Açıklamalarda bulunan Özyiğit,  turizm emekçilerinin yapmış olduğu eylemi saygı ile selamladığını belirterek turizmin ülke için en önde gelen sektörlerinden olduğunun altını çizdi.

“Pandemi sürecinde en önemli sıkıntıları yaşayanların turizm emekçileri olduğunun altının defalarca çizmemize rağmen söyleneni anlamayan, bir türlü iş birliğine yanaşmayan hem bir önceki hükümete hem de şimdikine defalarca söyledik gelin hep beraber sıkıntıları göğüsleyelim diye ancak kimse yanaşmadı” diyerek hükümeti eleştirdi.

Özyiğit, “Bizim tek ülkemiz burasıdır gidecek başka yerimiz yoktur ve bu ülkede yaşayan insanlara sonuna kadar destek çıkacağız. Animasyon filmi hazırladık ve bunu yaydık. Otelciler birliği Başkanı’na bizzat tanıttık başta bize destek verdi ancak sonra anlamadığımız bir sebepten dolayı başka sulara yelken açtı. TDP bu mücadelede sonuna kadar yanınızda çözüm önerilerimiz açıktır gelsinler konuşalım. Bu ülke bizim herkes bizim kopmaz bir parçamızdır. Emekçilere sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz ve her platformda sesininiz soluğunuz olacağız” acıkmasında bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu