GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Toprak grubu burçları bu hafta güçlü! Aşk kapınızı aralayabilir

Toprak grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Boğa, Oğlak ve Başak burçları nasıl bir hafta geçirecek?

cosmica

Toprak grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Boğa, Oğlak ve Başak burçları nasıl bir hafta geçirecek?

Öncelikle toprak grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor diye sorduğumda ‘Güç’ kartı geldi.

Toprak grubu burçlarına mensup kişiler bu hafta gücün kendi ellerinde olacağı bir hafta geçirecek.

Öyle bir güç ki adeta bir aslanı kediye çevirebilir. Bunu yaparken güç kullanarak değil, sevgi ve şefkat göstererek yapacaklarını söyleyebilirim.

Rumi de bunu destekleyerek bu hafta yaratıcı başlangıçlara adım atacak ve hızlı girişimlerde bulunacaksınız.

Bu gücü hedefinize odaklanmak ve istediklerinizi elde etmek için kullanacaksınız.

YAVAŞ VE İSTİKRARLI ADIMLAR SİZİ KAZANDIRACAK!

Bu hafta kendi özsaygınızın daha da farkına varacağınızı ve kendinizi değerli hissettiren ortamlarda bulunacağınızı ya da yeni işler yapacağınızı söyleyebilirim.

Melekleriniz size sunulacak fırsatları almanızı talep ediyor. Onları sevgiyle kabul etmeniz isteniyor. Alın ki daha fazlası gelsin.

Su Kaplumbağası Ruhu bizlere yavaş ve istikrarlı atılan adımların, sabrınızın size yarışı kazandıracağını ve istediklerinizi elde edeceğinizi söyler.

Niyetlerinizin mükemmel bir zamanda gerçekleşeceğine inandığınız zaman refahınızın ve sevginizin katlanarak artacağını bilmelisiniz.

OLAYLARIN ÜZERİNE GİTMEK YERİNE SABIRLA BEKLEYİN

Olayların üzerine giderek zorlamak yerine yavaş adımlar atarak veya belki de sadece sabrederek geçireceğiniz bir hafta sizleri bekliyor.

Bazen olayları akışına bırakmak gerekebilir. Bu hafta kendinizi korumaya alacaksınız ve sizi aşağıya çeken kötü anılarınızdan kurtulmak isteyeceksiniz.

Geçmişle yüzleşerek, o durumu şifalandıracaksınız. Bunu yapmalısınız ki enerjinizi ve gücünüzü toplayabilesiniz.

Geçmişinizle yüzleşerek, geleceğinize adım atacaksınız. Bu hafta değişim geçireceğiniz ve gerçekten bu hayattaki varoluş amacınızı keşfedeceğiniz bir hafta olacak.

Yeni maceralara atılacak, bilmediğiniz yerlere gidecek ya da yeni insanlar tanıyacaksınız. Belki de yeni bir aşk kim bilir?

SİZİ ÜZEN NE VARSA KURTULACAKSINIZ, İYİLEŞME SÜRECİNDESİNİZ

İyileşme sürecinde olacaksınız ve sizi üzen anılarınızdan, geçmişinizden kurtulacaksınız. En sonunda da bu güzellikleri kutlamak kalacak geriye.

Bir iş terfisi, bir aşk ya da beklemediğiniz yerden gelecek bir para sizi çok sevindirecek ve bunu kutlamak isteyeceksiniz. Sizi destekleyecek yeni bağlantılar edinecek ve gücünüze güç katacaksınız.

İlerleyeceğiniz yolun daha net şekillenmesini sağlayacaksınız.

Yeni destekleyici insanlarla tanışmanız sizin neşenizi artıracaktır. Bunu söyleyerek, destekleyici bağlantıları hayatınıza çekebilirsiniz:

“Kendimi hayatıma doyum ve neşe getiren insanlara ve faaliyetlere açıyorum. Gittiğim her yerde faydalı ve mutlu ilişkiler kuruyorum.”

NEŞE VE IŞIĞIN KEYFİNİ ÇIKARIN!

Bu hafta neşenin ve ışığın keyfini çıkaracaksınız. Hayatınızda bolluk yaratmak için bir takım enerji alışverişlerinde bulunmanız buna fayda sağlayacaktır.

Sistem sizi destekliyor çünkü koruyucu meleğinizin yanınızda olduğunu bilmenizi istiyor. Başta da söylediğim gibi havada aşk kokusu var. Bu hafta şefkatli bağlantılar kurabilirsiniz.

Arkadaşken bu durum ciddileşebilir ya da hayatınızda kimse yoksa biriyle tanışmanız oldukça olası.

Eğer kendinizi bu duruma hazır hissetmiyorsanız bu olumlamayı yapabilirsiniz:

“Kalbimi ve hayatimi gerçekten sevgi dolu bağlantılara açıyorum. İdeal arkadaş ve eş bana doğru ilerliyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu