GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Toprak grubu burçları bu hafta kendi gücünün farkına varıyor

Toprak grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Toprak grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

Öncelikle Toprak grubu burçları bu hafta güçlerini eline alıyor diyebilirim. Kendi gücünüzün farkına varacağınız ve bunu çevrenizde gayet kontrollü, akıllıca bir şekilde kullanacağınızı hissediyorum. Adeta bir aslanı kediye çevirebilecek güçtesiniz, bunu fark edin.

Rumi “Ben polo sopasıyım ve sen topsun” diyor. Yani bu hafta aşk enerjisinde kendi enerjinize ve frekansınıza uyumlu, tıpkı kendiniz gibi olan ruh eşinizle bir araya geleceksiniz. Kendinizin farkına varmanız ve buna göre davranmanız isteniyor.

Melekleriniz önderlik etmenizi ve bu hafta öncü davranarak ilk adımı cesaret ederek sizin atmanızı istiyor. Sizin değişim adına göstereceğiniz cesaretli eylem, sizin gibi hedeflerine ve hayallerine ulaşmak isteyen diğer insanların da ilham alarak, hayatlarında cesaretli bir adım atabileceğini bilmelisiniz.

Baş melek Mikail rüyalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini, meleklerinizin sizlere rüyalarınız aracılığıyla mesaj gönderdiği ve iletişime geçtiğini bilmenizi istiyor. Şunu söyleyin:

“Beni uykuya yönlendirdiğin ve harika dinlendirici bir gece uykusunun tadını çıkarmama yardım ettiğin için teşekkürler. Baş melek Mikail, eğitmenim, rehberim ve şifacım olarak seni rüyalarıma davet ediyorum. Bu durumu (detaylandırın) ruhsal bir seviyede anlamama izin ver ve bana yol göster.”

‘O SENİ İSTİYOR, SEN DE ONU’

Aşk mesajınız sevdiğinizle aranızda yoğun bir tutku duygusunun olduğuna işaret ediyor. Tutku enerjinizi yükseltmenizin şimdi tam zamanı. Rutinden çıkmalı ve değişime cesaret etmelisiniz. ‘O seni istiyor, sen de onu.’

Sezgilerinizin sizi fiziksel olarak harekete geçirmesine izin vermeye çağırılıyorsunuz. Gezegenin etrafına bir ağ ören bir grup ruhla bağlantılısınız ve siz bu yolculukta yarattıklarınızı paylaşırken bir şeyler yeniden dokunuyor.

Büyük Toplanma kartı ya ruh seviyesinde size benzeyen başkalarıyla bağ kurduğunuzu gösteriyor ya da liderlik ederek, size ve ruhunuzun misyonuna destek olabilecek bir grubun bir parçası olarak insanları bir araya toplamaya çağırılıyorsunuz.

Kendinizi, atalarınızın soyunu ve gezegeni şifalandırmak, daha çok uzun bir süre bu muhteşem yere evimiz demeye devam edebilmemiz adına bilinci yükseltmek için bu zamanda burada olmayı kabul eden bir ruh grubunun bir parçasısınız. Hayatını bilinçli olarak kendinden daha büyük bir şeye adamayı seçmiş olanlardan birisiniz.

“ŞİMDİ BENİ GÖRMELERİNE İZİN VERMEYİ SEÇİYORUM”

Ruhunuzun sesini paylaşarak ve sizi görmelerine izin vererek kabilenize seslenmenin zamanı. Sizin için gerçek ve doğru olanı ve en çok ihtiyacınız olan ilacı paylaştığınız zaman size benzeyenler etrafınızda toplanacak. Alıp, kabul edin:

“Şimdi beni görmelerine izin vermeyi seçiyorum. Ruh kabilemi çağırmaya ve tüm gezegende bir ışık ağı yaratmaya hazırım.”

Köpek Ruhu sevdiklerimize karşı her daim sadık olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Değişim, hayatın bir parçası olsa ve hepimizin tekamül etmesi gerekmese de sevgimizin ve bağlılıklarımızın güçlü bir şekilde daim kaldığını hatırlatıyor.

Şimdi seviliyorsunuz ve bu yüce sevginin gerçek olduğuna güvenebilirsiniz. Kutsal Ruh sizi seviyor ve özellikle etrafınızdaki insanlar vasıtasıyla tezahür eden bu sevgi hayatınızda pek çok şekilde ortaya çıkıyor.

YÜREĞİNİZ SEVGİ DOLU VE SAMİMİSİNİZ

Yüreğiniz sevgi dolu ve samimisiniz, Köpek Ruhu sevgiyi yaşama ve ifade etme konusundaki kararlılığınızın hayatınıza daha çok sevgi çekeceğini bilmenizi istiyor. Siz bunu hak ediyorsunuz!

Bir ilişkinin gelişmesine izin verirseniz ne olacağından mı korkuyorsunuz? Bir durumun değişmesini isterseniz başkalarının sizi vefasız göreceğinden mi korkuyorsunuz?

Hayat çarkı dönüyor ve kaderin değiştiğini kabul etmeniz gerektiğine güvenin. En büyük sadakatinizin sevgiye karşıdır, onun için kendinizi sevmek de dahil olmak üzere sevginin pek çok değişik şekline açık olun. Kutsal Ruh bunu istiyor.

Siz bu hafta değişim sürecinde olacaksınız. Ruhunuz derinleşiyor ve siz gerçek benliğinize doğru yolculuk ediyorsunuz.

EZBERLERİ BOZACAK VE HAYATA YENİDEN BAŞLAYACAKSINIZ

Tüm bildiğiniz ezberleri bozacak ve hayata yeniden başlayacaksınız. Alıştığınız kalıpların dışına çıkarak kendinizi bilinmeyene teslim edeceksiniz. Ruhunuz erginleşiyor ve daha çok şey hatırlamaya başlıyor. Sistem tarafından yoğun enerjilere akıtılacak ve sizin şifalanmanız gereken tüm yaralarınız şifa bulacak. Siz çok masumsunuz ve tüm duygularınız adeta bir çocuk masumiyeti taşıyor.

İnsanlara bu hafta tüm masumiyetinizi ortaya koyarak yaklaşacaksınız. Korkusuz olmalı ve sağlam bir duruş sergilemelisiniz. Hareketleriniz ve eylemlerinizde daha nazik olmalısınız. Sistemden size aktarılacak önemli bilgileri beklemelisiniz. Hayatınız değişiyor, kucaklayın.

Bu hafta bir aşk itirafı alabilir, sevdiğiniz kişiden güzel bir söz duyabilir veya eylem görebilirsiniz. Sizi hayatında önemli noktaya koyan biri var ve bunu size sunmak isteyebileceğini görüyorum. Alıp, kabul edin:

“Tüm duygularımla barışık ve rahatım. Onları uygun şekillerde onurlandırıyor ve ifade ediyorum. Huzurluyum.”

Öte yandan, hayatınızda kaybettiğinizi düşündüğünüz bir durum veya kişi var ise bunun aslında bir kayıp olmadığını ve sadece doğru zamanı beklediğini söyleyebilirim. Şunu söyleyin:

“Yaşam bir süreç. Kendime ve duygularıma saygı duydukça karşıma harika şeyler ve insanlar çıkıyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu