GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Toprak grubu burçları bu hafta mucizelere şahit olacak!

Toprak grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalılar?

cosmica

Toprak grubu burçları bu hafta mucizelere şahit olacak. Ümidinizi yitirdiğiniz ya da olmaz dediğiniz her ne varsa işte onların gerçekleşme vakti geldi. Hazır mısınız?

Siz eski kalıplarınızdan özgürleşiyorsunuz ve ruhunuz neden burada olduğunu, yaşam amacını hatırlıyor. Siz aydınlanıyorsunuz ve bu sayede yolunuz da aydınlanıyor.

Rumi “Kadın İlahi ışığın huzmesidir” diyor. Siz kendinizden çok emin ve güçlüsünüz. Hayattan ne istediğinizi biliyorsunuz ve azıyla yetinmeye niyetiniz yok.

İmparatoriçe edasıyla kendi imparatorluğunuzda oturmuş hakkınız olan hayatı bolluk ve bereket içinde yaşıyorsunuz. Emin duruşunuz, çevreye karşı sergilediğiniz net tutumunuz insanlar tarafından fark ediliyor.

Enerjiniz yükseldikçe mucizeleri hayatınıza çekiyorsunuz. Dileklerinizin de gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu bilmesiniz.

ZİNCİRLERİNİZİ KIRMAYA DEVAM ETMELİSİNİZ

Melekleriniz zincirlerinizi kırmaya devam etmenizi ve İlahi sisteme güvenmenizi talep ediyor. Başmelek Mikail hayal gücünüzü kullanmanızı talep ediyor. Cevapları ancak o şekilde alabileceğinizi söylüyor. Hayal gücünüzü kullanın:

“Sevgili Tanrım, yeni ve beklenmedik şekillerle gerçekleşen mucizelerini görebilmemi sağlayan bilgeliği ve yaratıcılığı bana bahşettiğin için sana çok teşekkür ederim. Bu durumla ilgili (tanımlayın) yardımını şükranla kabul ediyorum.”

Aşk mesajınız aklınızdaki kişiyi baştan çıkarmanızı söylüyor. Hayal gücünüz uçsuz bucaksız bir hazinedir. Aşkı kendinize çekmek istiyorsanız aşkın dilinden konuşmalısınız.

Siz sevgi frekansında oldukça aşkınız da sizinle uyumlanacak ve sizi hissedecek. Deneyimlerimizi zamanımızın %90’ını nasıl yaşadığımıza göre kendi izdüşümlerimiz vasıtasıyla süzgeçten geçiririz.

BİZE AYNALIK EDEN KİŞİLER GÖLGE YANLARIMIZLA YÜZLEŞTİRİR

Birisi bize şifalanmamış bir deneyimi hatırlattığı zaman bu bizi tetikler. Karşımıza çıkan insanlar aslında bizim kendimizde şifalandırmamız gereken konulara aynalık eder. Bu aynalar gölgemizi ve ışığımızı yansıtır.

Henüz kabul etmediğimiz, görmediğimiz veya sevmediğimiz yanlarımızı ortaya koyar. Sizi kim tetikliyor? Bunlar içinizde neyi tetikliyor? Hangi parçanız görülmeyi arzuluyor? Kendinize bu soruları sorun. Cevapları zaten sizde saklı ve siz en doğrusunu biliyorsunuz. Kendinize güvenin.

Tilki Ruhu bizlere tetikte olmayı ve hızlı hareket etmeyi hatırlatıyor. Hızla değişen şartlara esneklik, zarafet ve dirayetle uyum sağlarken, yaratıcılığımızı ortaya çıkarmasına izin vermemiz gerektiğini söylüyor.

Şimdi duraklama değil, zihni hızlı çalıştırma, alışılmışın dışında düşünme, çevremizin farkında olarak, her zaman neyi hak ettiğimizi bilerek, birlikte yaratma isteğiyle hareket etmemiz için Tilki bize yol gösteriyor.

SAMİMİYETTEN KAÇINMAK İÇİN KENDİMİZİ KAMUFLE Mİ EDİYORUZ?

Samimiyetten kaçınmak için kendimizi kamufle mi ediyoruz? Belki de fazla akıllı olmamız iyiliğimize değil ve kendimizi korumak için oyun oynuyoruz. Kendimize ve başkalarına karşı dürüst olmamak bizi soyutlayabilir, gerçek bir bağ kurmamıza engel olabilir.

Tilki Ruhu’nu bizi deneyimlemek istediklerimizden alıkoyacak şekilde değil, faydalı bir şekilde kullanmaya çağırılıyoruz. Belki de şu anda bir durumun yüzeyde göründüğünden daha çetrefilli olduğunu anlıyor ve bunun bir hata olabileceği endişesiyle bir harekette bulunmaktan korkuyoruz.

Kutsal Ruh ile uyumluyken yanıtlar ve çözüm çabucak gelir, onlara güvenebiliriz. Tilki, zor bir gerçekle yüzleşmekten kaçınmak için o durumu fazla düşünmek yerine sistemden alacağımız işaretlerle hızla daha iyi koşulların ortaya çıkmasına yardım edecek.

ZİHNİNİZ ÇOK YOĞUN VE KENDİNİZİ STRES ALTINDA HİSSEDİYORSUNUZ

Zihniniz çok yoğun ve kendinizi stres altında hissediyorsunuz. Sorumluluklarınız o kadar ağır geliyor ki beyniniz sanki artık patlamak üzere. Hayatınızda öncelik sıralaması yapmalısınız.

Elbette ki hayatta sorumluluklarımız vardır lakin bu sorumluluklara odaklanarak, insanların bizden beklentilerini düşünerek kendi hayatımızı erteliyoruz. Siz sorumluluklarınızla kendi hayatınız arasında sıkışıp kaldınız ve yapmak istediğiniz şeyleri sürekli olarak erteliyorsunuz.

Ertelemek ve hayatı bu kadar ciddiye almak yerine tadını çıkarmaya bakmalısınız. Bu ciddiyet sizlere iyi gelmiyor. Görmüyor musunuz? Yüklerinizi hafifletmeye ve biraz da olsa yaşamın ciddiyetinden uzaklaşmaya ihtiyacınız var.

Ruhunuzu özgür bırakın ve hayattan zevk almaya bakın. İşte o zaman siz de kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Hayatınıza sizden başka kimse ışık tutamaz. Bunu kendinizin yapması gerek.

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ KUCAKLAMALISINIZ

Melekleriniz yanınızda olduğunu bilmenizi istiyor. Değişim ve dönüşümü kucaklamanız, bu yolculukta kendi hayatınıza ışık olmanız isteniyor.

Hayatınızda kayıplar yaşadığınızı düşünüyorsunuz ve bu durum sizleri üzüyor. Bunun maddi bir kayıp olabileceği gibi ikili ilişkilerde de bir kayıp olabileceğini söyleyebilirim. Üzüntünüzü ve acınızı içinize atmayın. Bunu yazarak, acınızı yaşamaya izin vererek geçirebilirsiniz.

Negatif enerjiden kurtulabilmeniz için bu duyguyu serbest bırakmanız gerekiyor. Ağlamak istiyorsanız ağlayın, yas tutmak istiyorsanız tutun.

Ama bu acıyı içinizde sıkıştırmayın çünkü negatif enerji içinizde büyüdükçe zihninizdeki karanlıkla boğulmaya devam edeceksiniz. Kendinize ışık olabilmeniz için duygularınızı serbest bırakmalısınız. Şunu söyleyin:

“Yaşam bir süreç. Kendime ve duygularıma saygı duydukça karşıma harika şeyler ve insanlar çıkacak.”

İKİNCİ ÇAKRAM KUSURSUZ VE SAĞLIKLI EVRESİNE AÇIKTIR

Başmelek Ariel ikinci çakranızda blokaj olduğundan bahseder. Sakral çakranızdaki blokajı şifalandırmak için turuncu renklere ağırlık verebilirsiniz.

Aynı zamanda yaratıcılığınızı ortaya koymanız gerektiği söyleniyor. Kişisel ifadenin keşfedilmemiş alanlarına ve yaratıcı yaklaşım barındırabilecek yeni yaklaşımlara ulaşın.

Kendinizi sizlere yaklaşan bu duygusal yoğunluğa açabilirsiniz. Blokajı çözümleyin:

“İkinci çakram kusursuz ve sağlıklı evresine açıktır. Ben yaratıcıyım, kendime karşı besleyiciyim ve yoluma gelen yakınlık dalgalarıyla giderek daha rahat hissediyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu