GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Toprak grubu burçlarına karşı duygularını gizleyenler olabilir!

Toprak grubuna mensup Oğlak, Boğa ve Başak burçlarını bu hafta neler bekliyor?

cosmica

Toprak grubuna mensup Oğlak, Boğa ve Başak burçlarını bu hafta neler bekliyor?

Öncelikle toprak grubuna mensup Oğlak, Boğa ve Başak burçları haftaya nasıl başlıyor diye baktığımız zaman, sezilerin ön planda olacağı bir haftanın sizleri beklediğini söylemek mümkün.

Güçlü, kendinden emin, şefkatli, yardımsever, duygusal ve bir o kadar da sezgileri artmış olarak güzel bir giriş yapıyorsunuz.

Kafanızda netleşmesini istediğiniz ve artık noktalamak istediğiniz durumlar olduğunu görmekteyim.

Uzun süredir bu konuyla ilgili “Hangi kararı vermeliyim? Alacağım karardan pişman olur muyum?” sorularını kafanızda döndürdüğünüzü duymaktayım ve ikilemde kalmış gibisiniz. Kararsızlık hakim.

Aslında bitmesi gerektiğini hissediyorsunuz ancak bu noktalayacağınız konu neyle ilgiliyse bunun size bir kayıp getirebilme ihtimalinden de endişe duymuyor da değilsiniz hani.

Bu kararı vermek istemenizdeki en önemli nedenin ise belirli konularda yalnız mücadele vermenizden kaynaklandığını düşünmekteyim.

Gerek iş konusunda gerekse ikili ilişkilerinizde daha çok veren taraf olduğunuz ve alttan almak durumunda kalan siz olduğunuz için bu durum artık sabrınızı taşırmış gibi duruyor.

Mücadelenin tek taraflı olmaması gerektiği noktasında bir karar vermişsiniz ve “Artık tek savaşan taraf ben olmayacağım. Biri de benim için mücadele etsin” dediğiniz noktaya gelmişsiniz.

Artık yönünüzü değiştiriyorsunuz ve enerjinizi tamamen kendinize kullanacağınız bir sürece gireceksiniz.

Hafta ortasına doğru kendi değerinizin daha farkında olacağınız bir sürece gireceksiniz ve kendi hayatınıza yoğunlaşarak, kendinizi geliştireceksiniz.

İkili ilişkilerde bir pes ediş söz konusuysa eğer size açıkça söyleyebilirim ki duygularınız devam edecek lakin bunu içinizde yaşamaya ve dışarıya aktarmamaya dikkat edeceksiniz çünkü bu sürecin sizi biraz yormuş olduğunu söyleyebilirim.

Emeklerinizin karşılığını almak istediğiniz bir sürece gireceksiniz ve “Ben artık yoruldum. Çok çalıştım, çok çaba harcadım ve uğraştım. Ben de artık hakkımı almak istiyorum” dediğinizi duyar gibiyim.

Bu durum hafta sonuna doğru enerjinizin düşmesine ve kendi içinize kapanmanıza neden olabilir.

İç sesinizle yalnız kalmak isteyeceğiniz ve bu konularda artık bir netlik kazanmak isteyeceğiniz bir süreçte olacağınız görülüyor.

SİZE DÜRÜST YAKLAŞMAYAN KİŞİLERE DİKKAT!

Enerjisel olarak daha detaylı baktığımda ise haftaya başlarken içinizde bir çocuk masumiyeti olacak, sistem tarafından içinizdeki çocuğa zaman ayırmanız ve onu mutlu etmeniz, eğlenmeniz isteniyor.

Bu durumun size iç huzuru getireceğini söyleyebilirim çünkü enerjimizi ne kadar kendimize akıtırsak, kendi iç dünyamızda da o kadar mutlu ve huzurlu oluruz.

Hafta ortasına gelindiğinde modunuz biraz düşebilir ve yokluk bilincine geçebilirsiniz. Yani sevilmediğiniz, başarılı olmadığını ya da yeterince iyi biri olmadığınız düşüncesi aklınıza gelebilir ancak kesinlikle bu duruma kendinizi sokmamalısınız.

Böyle hissetmenizdeki en temel sebep, gerek iş hayatında, gerek sosyal yaşantınızda, gerekse ikili ilişkilerinizde karşı taraftan size dürüst yaklaşılmadığını görüyorum.

İşinizde iyiyseniz patronunuzdan takdir görmek isteyebilir ve göremeyecek olabilirsiniz, ya da ilişkilerinizde sevdiğiniz kadar sevildiğinizi bilmek isteyebilir ancak bunun karşılığını alamayacak olabilirsiniz. Bu durumun tamamen sahte olduğunu ve gerçekleri yansıtmadığını bilmenizi isterim.

Eğer bu psikolojide olmaz ve kendi değerinizin farkında olarak yolunuza devam ederseniz sizlere söylemek isterim ki çok sevineceğiniz sonuçlar elde etmeye başlayacaksınız.

Elde edeceğiniz bu başarı sizi çok sevindirecek, içiniz rahat olsun toprak grubu.

Başta size zor gelen ve içinize kapanmanıza, kendinizi sorgulamanıza neden olan durumu atlatacağınız ve eğer bu ikili ilişkilerde aklınızdaki kişiden beklediğiniz bir mesaj ise bu size gelecek.

Alacağınız bu sevindirici haber sonrası bir yere gitmek isteyebilir, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Yaşayacağınız bu durum hem sevindirirken hem de sizde kafa karışıklığına neden olacak çünkü başta olmayacakmış gibi görünen bu zorlu durumun hiç beklemediğiniz bir anda olumluya dönmesini görmek sizi biraz şaşırtacak gibi doğrusu.

Bu durumdan emin olabilmek ve karşınızdaki kişiye güvenebilmek adına yalnız kalıp, düşünmek isteyebilirsiniz.

Bu son söyleyeceğim daha çok ikili ilişkilerinde sorun yaşayanlar için olacak, güven sorunu yaşadığınızı ve köklü bir ilişkiye karşı çalıştırdığınız bir korku enerjisi hissetmekteyim.

Bu aileniz ile ilgili geçmişten getirmekte olduğunuz problemlerinizden de kaynaklanıyor olabilir lakin bunun için doğada zaman geçirmeniz ya da ayaklarınızı toprağa basmanız, Kök çakranızın dengeye girmesine ve bu negatif durumdan çıkmanıza yardımcı olacaktır.

SİSTEMDEN SİZE VERİLEN MESAJ: Değişim yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz ve bu duruma karşı direnmemeniz gerektiği söyleniyor. Akışta kalmanız ve evren tarafından size sunulacak fırsatları kabul etmeniz gerekiyor. Meydana gelecek değişiklikler, alışık olmadığınız durumlara karşı direnç gösterir ve kalıbınızın dışına çıkmak istemezseniz bu hafta biraz zorlanabilirsiniz. Akışta kalın ve inancınızı kaybetmeyin!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu