GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Toprak grubu burçlarının hayatına bu hafta Güneş doğuyor

Toprak grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalılar?

cosmica

Öncelikle toprak grubu burçlarına müjdemi vermek isterim, hayatınıza Güneş doğuyor! İçim şu an ne kadar hafif ve aydınlık hissediyor sizlere betimleyemem. Mutlu olun, bunu hak ettiniz. Rumi diyor ki” Bu minareden Ad gibi yüzbinlerce insan düştü.”

Yani sistem size ‘hayatım alt üst oldu, dünyam başıma yıkıldı sanma. Herkesin hayatında terslikler olur lakin sen sonrasını düşün. Ne demişler, nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha güzel olmadığını?’ diyor.

Melekleriniz hayatınıza güzelliklerin gireceğini müjdeliyor. Siz olumlu enerjilerde kalmaya ve sevgi yaymaya devam edin. Çok güzel günler kapıda, demedi demeyin.

Baş melek Mikail bu süreçte kendinize karşı nazik olmanızı söylüyor. Çok fazla stres yapmış, duygularınızı içinize bastırmış olabilirsiniz. Kendinizi suçlamamalısınız. Şunu söyleyin:

“Lütfen kendime nazik davranmama, düşündüğüm, konuştuğum ve yaptığım her şeye sevgi beslememe rehberlik et. Bu şefkati hak ettiğimi bilmeme yardım et. Her türlü suçluluk duygusunu sana teslim ediyorum ki kalıcı iç huzuru deneyimleyebileyim.”

BEKLEDİĞİNİZ HABER ÇOK YAKINDA GELİYOR!

Sizlere az önce de belirttiğim gibi, aşk mesajınızda çok yakında beklediğiniz haberin geleceği ve meleklerin sizi duyduğu söyleniyor. Yüreğinizi ferah tutun, dileğiniz ve amacınız her şeyin, herkesin hayrına olsun. Yardım isterken inanın, odaklanın, gülümseyin, enerjinizi serbest bırakın. Niyetinizi imgeleyin, sevginizi gönderin.

Sistem size enerji alanınızı korumanız gerektiğini ve gücünüzü geri çağırmanız gerektiğini vurguluyor. Şimdi bütün kayıp parçalarınız eve dönsün. Enerjinizi kimin veya neyin tükettiğine bakın. Kanallarınızı hep açık tutmayın. Her gece enerji bağlamında kendinizi kapatın.

İnsanlar, yerler, nesneler ve olaylar arasında enerji bağları oluşur, bu yüzden her zaman kontrol etmek önemlidir. Enerjiniz ve enerji alanınız kutsaldır, onun için onlara öyle davranın. Enerjinizi sürekli olarak temiz tutmaya özen gösterin.

KENDİNİZİ HASSAS MI HİSSEDİYORSUNUZ?

Bukalemun Ruhu size çok faydalı olacak değişikliklere hazırlanmanız için yeteneğini sizinle paylaşıyor. Dış koşullar değişiyor ve en büyük hayalinizin gerçekleşmesine ortak olabilmeniz için bu koşullara uyum sağlamanız isteniyor. Kendinizi hassas mı hissediyorsunuz? Güzel, çünkü bu bütünlüğünüzü ve iç dengenizi korurken aynı zaman ortamınıza ve ortamınızdaki insanlara en iyi nasıl adapte olabileceğinizi belirlemenize yardım edecektir. Alışılmadık bir durumda olduğunuzu hissetseniz de ona adapte olarak durumu kavrama ve uyum sağlama yeteneğinize tamamen güvenmelisiniz.

Adapte olmak kendini kaybetmek değildir, başkalarıyla birlikte dans etmeyi öğrenmektir. Eğer kendinize iyi bakmazsanız hassas olmak ve başkalarına empati duymak ağır bir yük haline gelebilir. Size bile ait olmayan zorlayıcı duyguların farkında olduğunuz için kendinizi stresli hissediyor olabilir misiniz?

Bu duyguların dağılacağını umarak veya belki bir kendine acıma krizi içindeki birinin yardımına koşup, dikkatinizi dağıtarak ya da geri çekilerek bu koşullara adapte olmanız istenmiyor, bunları yapmaya çalışırken kendinizi tüketebilirsiniz. Sizin nerede bittiğinizi ve dünyanın nerede başladığını belirlemenizin zamanı geldi. Her koşulda uyum sağlamanız gerekmez.

HUZUR ENERJİSİNE KUCAK AÇIN

Sağlam temelinizi yeniden hissetmenizi sağlayacak aktivitelerde bulunun, dramdan zevk alanlardan uzak durun.

Şu an kendinizi bir hiçlik içinde adeta boşluğa düşmüş hissediyorsunuz ve kalbinizdeki o ağır yükü o kadar derinden hissediyorum ki gözyaşlarıma hakim olamadım.

Hayalleriniz yıkılmış ve bir enkaz altında kalmış gibi hissediyorsunuz, çok fazla stres altındasınız. Fakat Rumi’nin dediklerini hatırlayın. Siz yeniden doğuyorsunuz ve dilekleriniz kabul oldu.

Güneşli günler çok yakın ve hatta bunu kutlamak bile isteyeceksiniz. Yüreğinizi ferah tutun. Huzur enerjisine kucak açın, kendinizi sevin ve sevilebileceğinize yürekten inanın. Geri çekilin ve enerjinizi yenileyin.

Kendinize bu kadar yüklenmeyin, her daim güçlü duracaksınız diye omzunuzda taşıdığınız yüklerin altında artık ezilmemelisiniz. Şu an hissettiğiniz kaygı, korku ve endişe duygularından arınmanız için şunu söyleyin:

“Kaygıları bırakıyor ve güvenmeyi seçiyorum. Yaptığım huzurlu seçimler hayatımı daha güçlü ve huzurlu kılıyor.”

Bereketli ve güneşli günler kapınızda. Hem maddi hem de manevi alanda hayatınızda mucizelerin tezahür etmesine hazır mısınız? Alın, kabul edin:

“Evren bolluktur. Arzu ettiğim her şey bana en doğru zamanda ve en doğru şekilde gelir. Ben kutsanmış bir insanım.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu